Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Harminc év korkülönbség sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harminc év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
Harminc év különbség van köztem és apósom közt. Apósommal nagyon jó kapcsolatban voltam van tőle két gyerek, apósom fia meghalt amikor kitudódott a kapcsolatunkból eredő két gyerek. Apósomék elváltak, mi meg 280Km re elköltöztünk. sajnos ott is kitudódott ez a dolog, senkivel nem beszélünk apósommal nagyon megromlott a kapcsolatom csak a gyerekei miatt jár, egyébként egy nő csábász, sokan látták már különböző nőkkel. Kérdezem szerintetek működhet e még köztünk a jó szerelmes kapcsolat apósommal? Miért ítélnek el engem az itt élők? Szerintetek mit kell tennem hogy jó irányba menjenek a dolgaink? Apósom sokszor azzal hárította el a szeretkezésünket hogy fáradt, meg Ö már 60 éves. Szerintem meg más nőknél fárad el szeretkezésekben. Várom a hozzászólásaitokat.
2013. jan. 31. 11:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ez csak kamu...

Apósod fia? Gondolom ő volt a férjed...hát ne haragudj, gusztustalan vagy! És még csodálkozol, ogy elfordult tőletek mindenki? A gyerekeidnek milyen példát mutatsz?

Itt nem a korkülönbséggel van az alapvető probléma...sajnos.

2013. jan. 31. 11:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

30 év korkülönbség sok...

(A többiről megtartom a véleményem)

2013. jan. 31. 11:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég ez a legdurvább dolog amitt itt olvastam, pedig volt már pár érdekes egyén..

Miért ítélnek el? Én aztán tényleg nem szoktam ítélkezni, de te aztán külön kategória vagy.

2013. jan. 31. 11:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Na, most akkor jól értem? Jártál egy fiúval, miközben félrekeféltél az apjával, akitől két gyereked is született? És nem érted, hogy ezért miért ítélnek el? Nem érted, hogy 30 évesen miért nem működik a kapcsolatod egy kétszer annyi idős "öreg" pasival? (Hozzád képest igenis öreg.)

A pasi nőcsábász, és azt várod, hogy ennyi idősen megváltozzon?

Szerelmes kapcsolat apósoddal? Mondd, nem undorodsz saját magadtól?

Amúgy a válasz a kérdésedre: igen, k@rva sok a 30 év korkülönbség!!!

2013. jan. 31. 11:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek a trollt. :)
2013. jan. 31. 11:50
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
Kamu kérdés. Egy szót sem érdemel.
2013. jan. 31. 11:51
 7/20 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Apósommal nagyon jó kapcsolatban voltam "

Azért kicsit más kapcsolatban voltál te. Az apósommal én is nagyon jó kapcsolatban voltam, ápoltam és gondoztam haláláig, de a gyerekeimet a férjemtől szültem.

2013. jan. 31. 11:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Az tuti kamu! Apósa van és akkor a férjét az apósa fiának hívja? Erre szavak nincsenek akkora hazugság.
2013. jan. 31. 11:52
 9/20 anonim ***** válasza:
na nagyon jól sikerült ez a nagyon jó kapcsolat.2gyerek.Hát mit akarsz 30évesen egy vén trottytól?Tudod nektek agyilag lehet valami cugotok.de hát családba marad.pf szép egy após...rá spekulál a fia feleségére,te meg a férjed apjára.Ez több mint fertő!
2013. jan. 31. 11:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem én is, hogy csak kamu. Ha nem, akkor szégyelld magad.
2013. jan. 31. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!