Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harminc év korkülönbség sok?
Remélem ez csak kamu...
Apósod fia? Gondolom ő volt a férjed...hát ne haragudj, gusztustalan vagy! És még csodálkozol, ogy elfordult tőletek mindenki? A gyerekeidnek milyen példát mutatsz?
Itt nem a korkülönbséggel van az alapvető probléma...sajnos.
30 év korkülönbség sok...
(A többiről megtartom a véleményem)
Te jó ég ez a legdurvább dolog amitt itt olvastam, pedig volt már pár érdekes egyén..
Miért ítélnek el? Én aztán tényleg nem szoktam ítélkezni, de te aztán külön kategória vagy.
Na, most akkor jól értem? Jártál egy fiúval, miközben félrekeféltél az apjával, akitől két gyereked is született? És nem érted, hogy ezért miért ítélnek el? Nem érted, hogy 30 évesen miért nem működik a kapcsolatod egy kétszer annyi idős "öreg" pasival? (Hozzád képest igenis öreg.)
A pasi nőcsábász, és azt várod, hogy ennyi idősen megváltozzon?
Szerelmes kapcsolat apósoddal? Mondd, nem undorodsz saját magadtól?
Amúgy a válasz a kérdésedre: igen, k@rva sok a 30 év korkülönbség!!!
"Apósommal nagyon jó kapcsolatban voltam "
Azért kicsit más kapcsolatban voltál te. Az apósommal én is nagyon jó kapcsolatban voltam, ápoltam és gondoztam haláláig, de a gyerekeimet a férjemtől szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!