Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a Fiuk télleg igazat mondanak, mIért nem hiszik el a lányok?

Figyelt kérdés
Volt egy olyan dolog,amikor megbeszéltük a barátnőmmel, hogy elmegyünk bulizni Stb,meg minden. Na szóval értitek. Már mindketten nagyon vártuk, de közbe jött hogy nagyon beteg lettem. És amikor felhívott nem hitte el hogy beteg vagyok. Azt hitte valaki mással vagyok, vagy csak meguntam. És amikor kiderült h az vagyok még azt sem mondta , hogy boccs. Ez normális?
2009. szept. 2. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudod lehet h ez régi duma meg minden,de " Mindenki magából indul ki " Lehet, hogy már ő is előadta ezt, és ezért tudja elképzelni rólad.Vagy pedig valami miatt gyanakodott már rád ígyis.
2009. szept. 2. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán mert valójában a rosszfiúkat szeretik jobban, és reménykednek, hogy a tisztességesek is rosszfiúk, csak jól titkolják? ;)
2009. szept. 2. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vga ymár annyi hazugságot élt meg, annyiszor átverték mások, hogy inkább nem mer hinni ilyesminek. Én néha csak mondnai szoktam, hogy nem hiszem el azért, hogy bizonygassanak :D
2009. szept. 2. 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 2. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy egyszrűen csak nagyon szeret és irigy mindenki másra aki veled van.
2009. szept. 7. 18:04
 6/6 A kérdező kommentje:
:D. Szeretett.... Már ugyis vége. De azért köszz a választ.
2009. szept. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!