Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Először is nem fényezni akarom magam! Külsőm: 188cm, 75kg, atletikus testalkat, még nem kaptam olyan sok visszajelzést másoktól a külsőmet illetően, mivel soha nem is kérdeztem, de mondták már néhányan, hogy helyes vagyok (egyszer kiírtam egy kérdést ide, hogy hogy nézek ki és nem kaptam negatív választ), de szerintem se nézek ki rosszul. Adok magamra, ápolt vagyok, igényesen öltözök.

Magamról: általánosba 5.osztály után a többiek valamiért kiutáltak, s ennek a kisebbségérzetnek 18 éves koromban lett vége, addig rendszeresen depressziós voltam. Viszont 4.ben nagyon népszerű voltam, sok lány szerelmet vallott (tudom, hogy ciki) .

A középsuli egy olyan suli amelynek a tanulói 99%-a fiú...

Tavaly kezdtem a fősulit, ott viszont vannak lányok, soknak úgy érzem hogy szimpi vagyok, de az egyiknek tutira bejövök.

Faszbukon jópárszor megesett, hogy bejelölt és rámírt néhány csaj akik egy kivétellel 14 évesek és nem az eseteim. Ugye ha már ezek ráírnak valakire, akkor az nem lehet hogy szarul néz ki az illető?

Nem cigizek, alkalom adtán iszok, néha bulizok haverokkal. Alapvetően én egy tipikus jófiú vagyok, amin igyekszek változtatni, bár nem könnyű. Még soha se volt barátnőm, de nem vagyok szűz.

Én a saját személyiségemet elég összetettnek tartom (sokoldalú, izgalmas,intelligens,érzékeny, de egyben vad is... és még sorolhatnám). A lányok ettől félnek és inkább az egyszerűbb srácokkal jönnek össze?

19F.

2013. jan. 29. 21:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Főiskolás létedre nem tudsz ismerkedni? Akkor mondok egy baromi egyszerű tippet. Odamész egy lányhoz, aki bejön neked. Kedvesen megérdeklődöd, hogy tudna-e segíteni, mert a múltkori x előadás jegyzeteidet egyszerűen nem találod. Neki megvan? Ha igen odaadná, vagy átküldené emilben? Ha megkaptad, hálából meghívod egy forró csokira. Innentől a te dolgod, hogy ne csak te tartsd magadat "sokoldalú, izgalmas,intelligens,érzékeny, de egyben vad is..." pasinak, hanem a lány is észrevegye.

Ha közli, hogy sajna épp nyitott szemmel aludt, és neki sincs jegyzete, ajánld fel, hogy ha szüksége van rá, megszerzed és vele is megosztod. Mindezt szintén lehet, egy "romantikus" kávézós beszélgetés közben...

Amúgy (bocsi) van egy kis önimádat abban, ahogy írsz magadról:-))

2013. febr. 1. 19:04
 22/28 A kérdező kommentje:

jól hangzik.

önimádat? komolyan nem állt szándékomban olyat írni.

2013. febr. 1. 19:18
 23/28 anonim ***** válasza:

Először is én sem fényezni akarom magam. Külsőm: 192cm,87 kg

atletikus alkat és majdnem olyan jóképű mint Brad Pitt.

Amúgy meg nekem is voltak ilyen önértékelési problémáim mint neked. Az alapján amit írtál lehet hogy nem nagyon mersz kezdeményezni. Én sem merek nagyon de már elkezdtem ezt a félelmet lekűzdeni és egyre jobban megy nekem csak az a baj hogy valamiért mégis elrontom. És ez nem a kinézet meg a szöveg meg a személyiség hibája hanem a bizonytalanságé meg a bátortalanságé. Én is azt ajánlom mint amit a többiek ajánlottak hogy ismerkedj szórakozó helyen. Tényleg baromi könnyű ott nekem is megy az ismerkedés. És a saját tanácsom az hogyha tetszik valaki akkor csak hívd el sétálni vagy biciklizni tök mindegy hogy hova... és kész. Én ezt ajánlom szerintem így próbálkozz

2013. febr. 23. 07:51
 24/28 A kérdező kommentje:
valóban nem merek/akarok kezdeményezni... köszi a tanácsot, megfogadom.
2013. febr. 23. 09:07
 25/28 anonim ***** válasza:
Pedig kénytelen leszel erőt venni magadon, ugyanis akár tetszik akár nem, a természetben a hímek feladata a hódítás. Mi persze nem szarvasok, oroszlánok, vagy nádiverebek vagyunk, de azért alapvetően nincs ez másként az embereknél sem.:-))Megvárhatod, hogy egy lány "szedjen fel", de nem biztos, hogy jól jársz vele.
2013. febr. 23. 09:16
 26/28 anonim válasza:
Faszbuk ? XD Brad Pitt kinezet ? :D
2014. júl. 11. 09:51
 27/28 anonim ***** válasza:
De akkor hogyhogy nem vagy szűz? Akkor ment, vagy prostiztál? Csak azért kérdezem, mert hasonló gondokkal küszködök, (leszámítva a külsőmet, meg azt, hogy rám sose írnak/jelölnek be).
2015. jan. 16. 15:11
 28/28 anonim ***** válasza:
De bèna vagy *csém,na h*zàs innen ès ne zaklasd a csajokat,ès ne legyél h*lye velük,mert ìgy is sok ilyen b*z* van,mint te ès ìgy nekem sem lesz csajom miattad nőgy*l*lő p*r*szt. Tèrdelj kukoricàra,sz*p**l f*s*t,d*gd meg a m*c*k*s k*rv* èdesanyàdat,ès örülj,hogy eltart *ny*d te b*d*s patk*ny.
2018. febr. 23. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!