Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok észre szokták venni ha az adott fiúnak nincs önbizalma?
Figyelt kérdés
és hogyan lehet változtatni a dolgon?2013. jan. 27. 15:31
1/11 anonim válasza:
Persze,hogy észreveszik.Mindenki észreveszi.
Nincs bátorsága.Sokszor tartáson is látszik.
3/11 anonim válasza:
0.6-0.8 mp alatt észreveszik :D
4/11 anonim válasza:
Csak nagyon szélsőséges esetben.
5/11 anonim válasza:
igen,észre lehet venni
első lépésben mindig húzd ki magad
6/11 anonim válasza:
persze. már messziről. tartás, gesztusok, kisugárzás. ha beszélgetésbe elegyedek vele, akkor a hangsúlyozása, a gesztikulációja, a hangja, sokminden elárulja. nem érdemes erre direkt rájátszani, mert ha mű, azt is megérzem. sportolj, keress hobbit, amiben jó vagy, olvass önfejlesztő könyvet. ezek segítenek növelni az önbizalmat.
7/11 anonim válasza:
Én észreveszem.Engem kifejezetten vonzanak a félénk, gátlásos pasik (amennyiben egyébként bejönnek nekem). Nálam a gátlásosság jó pont. Az én félelmeimet is enyhíti, ha a pasi gátlásos. Igazából a nyomulós pasiknak pl nem is nagyon van nálam esélye, ahogy a férfiak egy részének sem jönnek be a közönséges nők. A gátlásosság egyfajta emelkedettséget is elhitet, és ez jó pont. A magabiztos hódítókról azt hisszük, szexcentrikusak (ahogy sokszor azok is), és a szexcentrikus pasi nem oly vonzó (ahogy a szexi nő sem feltétlen).
8/11 anonim válasza:
Mint azt már írták, észre lehet venni, de nem biztos, hogy kell rajta változtatni, mert nagyon sok nőnek tetszik, ha a pasi kicsit szerényebb, bátortalanabb, bár igaz, hogy az elején nehezebb is emiatt elindítani a kapcsolatot. :) De ha változtatni szeretnél, akkor találd meg azt a dolgot, ami hátráltat abban, hogy magabiztos legyél, és dolgozz rajta, szabadulj meg tőle. Sok sikert hozzá! :)
9/11 anonim válasza:
Azért lehet elég jól álcázni hidd el! Alapjában véve nekem nem volna okom külsőm miatt önbizalomhiányosnak lenni. az hogy elmeháborodott vagyok, az más eset. De azért elég jó pókerarc vagyok! Sok mindennel lehet azért játszadozni. Bár a dumába elegyedni lépésnél már tényleg nem tudsz mit csinálni. Ott elvérzel egyértelműen. Testartás, gesztusok, mozgás, szemébe nézel, ilyenekkel azért jól lehet blöffölni! De a beszéd, amit útálok a nőkkel folytatni, na ott vannak a gázok!
Egyébként mint a kutyák, ugyanúgy érzik,hogy bevagy szarva tőlük. Jól seggbeharapnak!
10/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!
2013. jan. 27. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!