Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy huszas évei közepén járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy huszas évei közepén járó kisgyermekes anyának mennyi esélye van normális kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Ami egyik fél részéről sem megalkuvás, és nem csak szexről szól?

2013. jan. 29. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Katie Price egy vak fogyatékos néger gyerekkel is talált férjet magának és jól megvannak. :D
2013. jan. 29. 21:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a celebek magánélete... De nem vagyok egy Katie Price...
2013. jan. 29. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Budapesti vagy és fiú gyermeked van? :D
2013. jan. 30. 01:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak az első talált...
2013. jan. 30. 09:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, létezik....
2013. febr. 15. 20:22
 16/17 A kérdező kommentje:
Csak nem az a szemétláda az :S
2013. máj. 30. 09:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Te jóisten... :(

Vajon mi történhetett...

Amúgy engem nem zavarna a gyerek, de ez azért nem ilyen egyszerű :) Szerintem idősebb is vagy nálam. Érdekelne amúgy hogy te hogy képzelted ezt el, milyen férfit keresel, mit dolgozol, stb.. mesélhetnél magadról, szívesen olvasnám de nem azért, hogy kikezdjek veled csak érdekel a dolog. Ha magamból indulok ki, engem egyáltalán nem érdekelne a gyerkőc, van ilyen ismerősöm nekem is és tök jól elbeszélgetünk.

2013. jún. 5. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!