Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem olyan a sex, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem olyan a sex, mint eleinte? Ez normális? Helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
Kettő és fél éve vagyunk együtt a párommal,8 hónapja élünk együtt,de már nem izgat annyira a sex!Nagyon sokat veszekszünk ez miatt és nem jó így!:/ Szeretem még mindig nagyon,szeretek vele szerelmeskedni,de már nem kívánom annyira mint eleinte!!19 éves vagyok és ehhez még nagyon fiatal vagyok!!Mit tudnék tenni?Köszönöm a segítséget?
2013. jan. 28. 18:45
1 2
 1/12 -=Koldus=- ***** válasza:
Kicsit turbózzátok fel az együttléteket. Ne legyen papírforma szerint a "menet". Öltözz be esetleg, új helyszín stb.
2013. jan. 28. 18:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld feldobni valamivel az együttléteket: szerepjáték, vetkőzős póker, extrémebb helyek. :)
2013. jan. 28. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Vmilyen szinten normalis ha evek soran csokken a mennyiseg es maga a sex is valtozik. Nem a mennyiseg szamit, hanem a minoseg

Amikor kekszeltek az milyen?

Amugy uj helyszin, eszkozok, rucik feldobhatjak.

2013. jan. 28. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen! Próbálj meg bele vinni valami új dolgot! Új pózok, előtte 1 masszázs, de legjobb a szex masszázs! Páromnak ez nagyon tetszett, és ezt mind 2 félen lehet alkalmazni!

Ha úgy van pénzetek, akkor dobjatok össze egy éjszakára csak 1kisebb apartmanra, ami egy estére lehet max 8ezer kb.. fejenként 4. Új hely, teljesen megváltoztat minden!!!

És lehet itt is játszani, hogy mintha titkos randira mennétek! :)

2013. jan. 28. 18:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam már,hogy például mire hazaért munkából főztem neki,felvettem szexi rucit és gyertyát is gyújtottam! Jó is volt,de ez is egy átmeneti megoldás addig a pillanatig!Utána ugyan úgy snassz!:/ Meg ugye nagyon sokat dolgozom,és fáradt vagyok!Sokszor munka után elalszom,vagy nincs kedvem hozzá!:/ Már nem tudok rá megoldást!
2013. jan. 28. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor csinálj házilag egy olyan társasát, amihez kellenek kockák..

Papírra felírsz különböző pózokat, meg helyszíneket, meg egyéb dolgokat, amit úgy gondolsz hogy kelleni fog vagy jó lesz.

Dobtok 1et és ami kijön :D

2013. jan. 28. 19:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez egy jó ötlet!:) Köszönöm a segítséget mindenkinek!:)
2013. jan. 28. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Én majd olyat akarok csinálni, hogy ilyen itthoni beváltható kupon! :D

Az is lapok, és ráírni hogy masszázs, meg stb..

Persze szépen akarom kivitelezni, hogy tényleg olyan legyen mint egy rendes bolti beváltható kupon :D

És mikor kedve támad vmihez vagy szeretne valamit, akkor letépi, és beváltja nálam.. Remélem mikor elkezdi lobogtatni előttem, akkor kedvem is lesz hozzá :D

2013. jan. 28. 19:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon jó!:D Meg is jött a kedvem hozzá!:D Köszönöm széééépen!:)
2013. jan. 28. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :)
2013. jan. 28. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!