Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normalis? 14/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis? 14/l

Figyelt kérdés

Szerintetek az normalis , hogy jobban varom azt hogy majd a pasimmal egyutt aludjunk olelkezve mint hogy csinaljuk? Meg az is normalis hogy varom , hogy egyutt fekudjunk le es egyutt keljunk fel reggel? Szerintetek normalis hogy igy gondolkodok 14 evesen? De ezeket is ugy tudom elkepzelni amikor 17 vagy felett vagyok.

Mas is van aki igy gondolkodik?

2013. jan. 28. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Normális.
2013. jan. 28. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Így kéne gondolkodnia minden 14 évesnek, és nem lenne ennyi gyermekanya!
2013. jan. 28. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:

normális. a kortársaidnál valamennyivel normálisabb.

20f

2013. jan. 28. 17:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! :)
2013. jan. 28. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:

pontosan! csak tartsd meg ezt a gondolkodásmódot, és ne vegye el az eszed holmi srác, aki később összetöri a szived.

Igenis meg kell érni a dolgokra.

Valóban, jol neveltek téged, mert sajnos egyre kevesebb lány gondolkozik így, és lassan már "gáznak" érzik, ha 8. osok és még szüzek...DE hangsúlyozom te ne legyél ilyen!!!

Ne az számítson mit gondolnak rólad, hanem az, hogy te mit érzel helyesnek, csak ez számít! :)

2013. jan. 28. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:

örülök, hogy nem vagyok egyedül:) Bár én már alig ehy hónap, és 16 leszek, de én inkább vágyom arra, hogy legyen valaki, aki megért, és mellettem van és én is mellette tudjak lenni, ha kell.

Szerintem ez azt is jelenti, hogy van tartásod, és (úgy vettem észre eddig) a fiúk is jobban megbecsülik azt, aki nem járt már előttük a fiúk felével az osztályból.

2013. jan. 28. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a biztato es kedves valaszokat! :)
2013. jan. 29. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!