Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele vagy ne?

Figyelt kérdés

VAn egy lány akivel már (kisebb megszakításokkal)(Már párszor játszott velem) 3 hónapja járok. Nemrég megsértődött valamin és "bevágta a durcát" én 100X bocsánatot de sikerült elnyelnem a bocsánatát. Nemrég msn en írt, hogy szeret még mindig és nélkülem depressziós de nem taláékozunk mert azt mondja nem tudja mikor lesz ideje( 1 kerületben lakunk). Ma suliban folyosón láttuk egymást és vártam, hogy jöjjön hozzám de nem tette, rmámnézett és elment.

Szerintetek szakítsak vele vagy próbáljak beszélni vele.

2009. szept. 2. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tök gyerekes, amit csináltok. 3 hónap nem sok idő, főleg, hogy szakítottatok is egy párszor. Ez nem kapcsolat.
2009. szept. 2. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
jah szerintem keress mást. ha nem megy jól.
2009. szept. 2. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Általában ő csinálja a fesztivált és sajnos az a helyzet, hogy szerelmes vagyok belé.
2009. szept. 2. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahol már felmerül az a kérdés, hogy "Szakítsak-e?" ott az esetek 99%-ában szakítani kell, mert már nem vagy boldog abban a kapcsolatban, csak a megszokás (ha hosszútávú a kapcsolat) vagy az tart össze benneteket, hogy nem akarod megbántani a másikat (pl. ebben az esetben). Szerelmes ember nem gondolkozik olyanon, hogy szakítson-e...

Amúgy ha látjátok egymást, és nem megy oda az egyikőtök a másikhoz, az NEM IS KAPCSOLAT!!! (max. ti hiszitek annak)

2009. szept. 2. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagy igazságot írtál le!

Én még mindig szeretem de azért merül fel bennem a szakítás gondolata mert nem ilyen kapcsolatra vágyom de még mindig erősek az érzéseim iránta.

2009. szept. 2. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!