Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zita0207 kérdése:
Szégyen az, ha valaki titokban jár valakivel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 17:44
11/17 anonim válasza:
Ha nem vagyok túl indiszkrét, megkérdezhetem, hogy miért nem szívlelik a fiút?
12/17 anonim válasza:
Esélyes, hogy 13 év körüli vagy? :D
13/17 A kérdező kommentje:
14 vagyok. :)
Azért,mert azt hiszik,hogy nem hozzám való.Már a barátaimtól megkérdeztem,hogy igaz-e,de azt mondták,hogy nem.Meg még a szüleim azt mondták,hogy szégyen,hogy akit szeretek azzal szeretnék járni
2013. jan. 29. 18:01
14/17 A kérdező kommentje:
De mást nem tudtunk kitalálni.
2013. jan. 29. 18:02
15/17 anonim válasza:
Szégyen, hogy akit szeretsz, azzal szeretnél járni??? Ezt nem értem! Mégis kivel kéne járni, ha nem azzal, akit szeretek?
16/17 anonim válasza:
Beszéld ezt meg a szüleiddel!
Ha titokban jársz a fiúval, akkor nyilván hazudsz a szüleidnek vele kapcsolatban. Ha erről tudsz hazudni, később másról is fogsz, higgy nekem. Előzd meg ezt az egészet, mondd el nekik hogy őt szereted és ne kényszerítsenek arra, hogy hazudj nekik. Ha egy csöpp eszük is van meg fogják érteni.
17/17 A kérdező kommentje:
De nincs eszük,mert nem értik meg és nem foglalkoznak velem,hanem csak saját magukkal.:(
Engem ők nem tudnak megérteni.
2013. jan. 29. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!