Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
55 éves férfi járhat 16 éves lánnyal?
Én csak azt nem tudom egy fiatal, félgyerek lánynak hogy van gusztusa egy 55 éves papihoz? Amikor már a huszon, harmincin felüli nők is nem ritkán (sőt egyre gyakrabban) maguknál picit fiatalabb fiúkkal kavarnak?
Régen más volt, amikor a 16 évest hozzáadták a 40-eshez, mert mások voltak a szempontok is. De ma elég extra helyzetnek kell lennie ehhez. Apakomplexusra tippelnék, vagy haszonlesésre!
Csak aztán pár év és majd csalni fogja a papát, hiszen egy 20 évesnek keményebb lesz a kis fütykös...
"Így van, a szerelemben nincs korhatár. Ha az 55 éves férfi normális és nem kihasználja a lányt akkor feleségül is veheti akár most is 16 évesen! Én már hallottam ilyenről, sőt régen a lányokat 16 évesen férjhez adták! Nagymamám 17 évesen már szült, 16 évesen ment férjhez nagyapámhoz aki 33 éves volt akkor. Szóval nyugi nem lesz belőle gond."
Jaj ne! Legalább ezt ne. :D Szegény lány. :D
Bár igaz, hogy idejekorán megözvegyülne, utána még felszedhetne bőven egy fiatal palit.
Az a régi kor is csudajó volt, ne érts félre, nem a nagyszüleid sértegetése a szándékom.
De a férfiak előbb halnak így is, átlagban. A nőknek csak egy fél életen át kellett elviselni a házasságot. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!