Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
55 éves férfi járhat 16 éves lánnyal?
Kissé fáradt vagyok ehhez de akkor ha egy 14-15-16 évessel jövök össze felnőttként lecsukhatnak érte?
Igen-nem is elég!
198 § / 3-ra hivatkozva 1 jobb ügyvéd 3 perc alatt lecsukatja :D
[ha bármilyen nemű befolyása van a 18. életévét be nem töltött felett akkor dutyi.] és 1 ilyen lánnyal szemben kb a szomszéd macskának is befolyása van. a jog szeret furán fogalmazni..
költözés: na ez viszont hülyeség. ha csak Orbán Vezér nem csinált valami iszonyú hülyeséget.
18 alatt részlegesen cselekvőképes ami kb annyit takar hogy joga van colát inni anyuci engedélye nélkül meg hivatalos papírt szagolni.
ugyanakkor volt anno 1 eljárás minek eredményeképpen idő előtt cselekvőképesnek nyilváníthatták a fiatalkorút gondolom ez még mindig áll.
de ettől függetlenül: 16 évesre gerjedni 55 évesen bárki bármit mond az bizony pedofília és finoman szólva sem egészséges / normális. mondjuk a lány sem kutya.. de könyörgöm ő még kicsi de a """"pasinak"""" több esze is lehetne.
bakker kis mázlival a nagyapja lehetne :D
én a megváltozott jogszabályt mondtam :) ha befolyás / hatalmi helyzet áll fenn akkor dutyi ha a 16 szülinapja előtt megpróbálja kufircra rávenni.
régen sem volt tilos fiatalkorúval hetyegni.
a pedofília nem jogi kifejezés így attól függetlenül is értelmezhető :) és bizony 55 évesen 16 évesre gerjedni pedofília minden jó érzésű ember szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!