Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Ennek mindig így kell lennie?
Most néztem meg pár év után újra a Forró Rágógumi első részét (nem biztos, hogy a velem egykorúak egy része tudja miről beszélek) és amennyire poénos volt nekem a film, a végén annyira szomorú lettem Benji miatt. Egyedül Ő segített a fiatal lánynak, amikor teherbe esett véletlen Benji haverjától. Elkísérte az orvoshoz, már a kezdetektől szerelmes volt belé, majd a végén annak ellenére, hogy nagy nehezen összejöttek, utána mégis rajtakapta a lányt, hogy megint a haverjával kavar, amikor már ékszert is vett neki Benji. S épp oda akarta neki adni.
Csak szerintem van úgy, hogy az ilyen igaz szívű srácok mindig megszívják? Mintha magamat láttam volna a filmen Benji szerepében (bár én azért ennyire nem vagyok mimóza), de férfi létemre most nagyon elérzékenyültem.
F25
Az egy film.
De ha ez vigasztal, épp ma hallottam ugyanerről nem egy, de két lányt is panaszkodni, akik szintén elérzékenyültek. Hogy a nagyzoló, flegma, érzéketlen, stb. (nem ez a lényeg) nők mindig szerencsések. Egyik barát után a másik, sorban állnak náluk, jobbnál jobb, kedvesek velük.
Az "igaz szívű" (nem így mondták, de ez volt a lényeg) lányok pedig rosszul végzik.
Lehet az ismerőseimnek akkor azért sikerült normális párt találniuk,és megházasodniuk,mert mélyen vallásos férfit fogtak ki...?
Forró Rágógumi tök jó film volt anno...
25n
Vannak ilyen lányok sajnos, de nem mindegyik. Keresgélni kell, ahogy mi nők is keresgélünk a pasik közt.
Hidd el, biztos lesz olyan lány, aki ezt értékelni fogja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!