Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 éves vagyok és a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok és a barátom is, de azt mondtam neki, hogy 21 vagyok. Ez nagy hiba volt? Megharagszik ha elmondom neki?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 23:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát én vagyok a nem komplett ez nyilvánvaló! Azt hiszem szívom is majd a levét!
2013. jan. 29. 00:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

ne csinálj többet ilyen csúnya dolgot, a bizalomnak annyi. szegény fiú, megtudja, hogy kivel volt eddig..kardjába dől

De ha már beakarod vallani neki az igazságot, mond azt, hogy harminc vagy..inkább egy jól kinéző 30-as, aki 21-nek néz ki, mint egy szottyadt 21 de 22-nek. Jól gondold meg, hogy mit mondasz...

2013. jan. 29. 00:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Naa ne már, nem gondoltok arra, hogy kissebségi komplexusom van vagy hogy pszichikai problémák állnak a háttérben? Belátom, hogy furcsa eset de megoldásokat vártam srácok!
2013. jan. 29. 00:30
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

Hát én se mindig mondom pontosan. Persze nem ismerkedésnél, de a szövegkörnyezettől függően néha azt mondom, hogy 18 évesen... stb. tetszés szerinti folytatás. (Pl. ha azt akarom hangsúlyozni, hogy nagykorúként mi lenne a normális.) Pedig valójában 19 vagyok, de mikor gyorsan beszélek és a mondanivalóm lényege nem a pontos életkor, hanem a viszonyítás valamihez, akkor nem mindig mondom pontosan. Hát remélem érthető, amit most leírtam.

Szóval mondhatnád azt, hogy a 22-höz vagy közelebb (ha már ahhoz vagy)és nem is gondolkodtál rajta mikor ez szóba került csak úgy mondtad. Vagy tegyél úgy mintha te végig 22-t mondtál volna és akkor azt fogja hinni, hogy ő emlékezett rosszul vagy a 22 nyelvbotlás volt csak a részedről.

2013. jan. 29. 00:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, ez a 22 meg 21 megzavart. Szóval azt akartam először írni, hogy mondd azt, hogy megszoktad a 21-et mondani és nem is gondolkoztál mikor megkérdezte csak ezt mondtad mert ezt szoktad mondani.
2013. jan. 29. 00:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is 19 múltam 1 hónapja, de még tök sokszor 18-at mondok, pl. mikor általánosságban beszélek, hogy jaj, mi 18 évesek..

nehéz megszokni:) mondd, hogy megszokásból mondtad te is.

De amúgy 22 évesen minek tagadsz le akármennyit is, mikor tök fiatal vagy?:D

2013. jan. 29. 00:54
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
1 év az semmi... Azon senki nem akad ki. Én lassan 10 éve ünneplem a 30-dik születésnapomat..:)
2013. jan. 29. 01:20
 18/21 anonim ***** válasza:
De miért tagadtál le egy évet?
2013. jan. 29. 02:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Amikor még nem jártunk, csak egy baráti körben voltunk, mindenki 20-21 éves volt, akkor még ő sem töltötte be a 22-t. Én már nyár óta 22 vagyok de gyarló ember voltomra, valahogy kényelmesebb volt letagadni 1 évet. Majd később járni kezdtünk, a korom felhozódott néhányszor és mindig mondta, hogy 21 és a végén már nem mondtam el neki hogy: 'amúgy én...' Elég kínos és idétlen szitu! Valószínűleg vmelyik tippeteket alkalmazom majd! Kösz!
2013. jan. 29. 05:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Nyilván az élet nagy problémája ez ...

Bár, csak ez lenne a legnagyobb bajom, ami most neked :D :D :D :D :D

2013. jan. 29. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!