Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok és a barátom is, de azt mondtam neki, hogy 21 vagyok. Ez nagy hiba volt? Megharagszik ha elmondom neki?
ne csinálj többet ilyen csúnya dolgot, a bizalomnak annyi. szegény fiú, megtudja, hogy kivel volt eddig..kardjába dől
De ha már beakarod vallani neki az igazságot, mond azt, hogy harminc vagy..inkább egy jól kinéző 30-as, aki 21-nek néz ki, mint egy szottyadt 21 de 22-nek. Jól gondold meg, hogy mit mondasz...
Hát én se mindig mondom pontosan. Persze nem ismerkedésnél, de a szövegkörnyezettől függően néha azt mondom, hogy 18 évesen... stb. tetszés szerinti folytatás. (Pl. ha azt akarom hangsúlyozni, hogy nagykorúként mi lenne a normális.) Pedig valójában 19 vagyok, de mikor gyorsan beszélek és a mondanivalóm lényege nem a pontos életkor, hanem a viszonyítás valamihez, akkor nem mindig mondom pontosan. Hát remélem érthető, amit most leírtam.
Szóval mondhatnád azt, hogy a 22-höz vagy közelebb (ha már ahhoz vagy)és nem is gondolkodtál rajta mikor ez szóba került csak úgy mondtad. Vagy tegyél úgy mintha te végig 22-t mondtál volna és akkor azt fogja hinni, hogy ő emlékezett rosszul vagy a 22 nyelvbotlás volt csak a részedről.
Én is 19 múltam 1 hónapja, de még tök sokszor 18-at mondok, pl. mikor általánosságban beszélek, hogy jaj, mi 18 évesek..
nehéz megszokni:) mondd, hogy megszokásból mondtad te is.
De amúgy 22 évesen minek tagadsz le akármennyit is, mikor tök fiatal vagy?:D
Nyilván az élet nagy problémája ez ...
Bár, csak ez lenne a legnagyobb bajom, ami most neked :D :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!