Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már elő veletek, hogy beleuntatok magába az ismerkedés folyamatába, annak ellenére, hogy párt kerestetek?
Lehet hogy bonyolultan fogalmaztam meg a kérdést, magyarázom:
19/F vagyok, nincs barátnőm, de azt vettem észre magamon, hogy mostanában egyre kevesebb kedvem van ismerkedni, inkább a már meglévő kapcsolataimhoz ragaszkodom. Egyszerűen nem bírom, hogy minden egyes alkalommal amikor vkivel megismerkedek, ugyanazokon az "alaptémákon" megy végig az ember (legalábbis én)... Gondolom csak átmenetileg érzem ezt, bár tanácsokat is elfogadok, de elsősorban a tapasztalatokra lennék kíváncsi, már ha vannak.
nekem sincs sok kedvem hozzá, de néha történnek olyan dolgok az életben, amik rádöbbentenek arra, h rövid az élet, van akinek nagyon rövid és mindenki múlandó, és többször nem is biztos, h lesz lehetőséged az életben vele megismerkedni
így hát, az ismerkedésre soha ne mond nemet, ki tudja, ha nem is ő, de őáltala kit ismersz meg, vagy mivel leszel gazdagabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!