Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De mi van, ha azt mondja, hogy ő is szeret?

Figyelt kérdés

Megcsalt a barátom. Természetesen azonnal kidobtam, de karácsonykor találkoztunk és muszáj volt kicsit együtt lennünk úgy. Akkor annyira mérges voltam rá, hogy elhordtam mindennek és nem akartam többet vele találkozni, de még mindig van nála cuccom és holnap fogom elhozni.. Nem tudom még hol találkozunk, de nagy a valószínűsége, hogy át kell mennem hozzá, mert csak délután fog fölébredni.

És itt a probléma.

Én még mindig szeretem. Tudom, hogy be fog próbálkozni, de vissza fogom utasítani, mert még szeretem és nem hagyhatom, hogy újra bántson.

2013. jan. 28. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Problem? Vidd el a cuccaidat "aszt cső"
2013. jan. 28. 21:01
 2/2 anonim válasza:
Vagy folytatod tovább,és elhiszed neki amit mond de kétségek között leszel mindig,vagy erőt veszel magadon és elfelejted,mert lehet jön majd jobb is!
2013. jan. 29. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!