Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátomnak? 13/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak? 13/L

Figyelt kérdés
A barátom most lesz 14 éves és igazából nem tudom minek örülne. Imádja a ping-pong-ot, az úszást és a gördeszkát, de igazából nem tudtam még kitalálni minek is örülne. Lehet ez így ciki, hogy nem tudom minek örülne, de ez van. Olvasni utál, szóval a könyvek ki vannak lőve.........Ötletek?
2013. jan. 28. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jejj a süthető gyurmás az tök jó :D én tuti örülnék neki ha pl görkorit csinálna nekem barátnőm :/ sálat is már 2 éve köti nekem karácsonyra xDDDDD mass effect kicsit hard :D mivan ha nem jön be neki vagy nem is játszik :D ennyi erővel tekken 6 vagy resident evil , metal gear solid is lehetne :D
2013. jan. 28. 20:44
 12/13 walk w1th mee ***** válasza:

xdddddd na a sok kocka megjött trollkodni...:D

amúgy meg ...1laza pipa megteszi:D

2013. jan. 28. 21:29
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)) és szerintem sem a világvége az, hogy 13 évesen van barátom. elárulom, hogy a legjobb barátságból indult, szóval szerintem mindenki érti.
2013. jan. 31. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!