Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátomnak? 13/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak? 13/L

Figyelt kérdés
A barátom most lesz 14 éves és igazából nem tudom minek örülne. Imádja a ping-pong-ot, az úszást és a gördeszkát, de igazából nem tudtam még kitalálni minek is örülne. Lehet ez így ciki, hogy nem tudom minek örülne, de ez van. Olvasni utál, szóval a könyvek ki vannak lőve.........Ötletek?
2013. jan. 28. 19:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
GI Joe katonát... Bakker... én is ilyen lettem... 13???! 14??!!
2013. jan. 28. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Vegyél neki olyan kézzel tologatható gördeszkát
2013. jan. 28. 19:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem süss valami könnyen elkészíthető sütit pl, mikrós sütit és azt add neki.

Aranya szabály: pasiknál kajával nem foghatsz mellé.

2013. jan. 28. 19:31
 4/13 anonim ***** válasza:
13 évesen? Hova süllyed ez a világ? 13 évesen én még hintáztam meg homokoztam.. nem azon járt az eszem h kell 1 pasi..
2013. jan. 28. 19:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Videojátékot vegyél azt minden 14 éves fiú imádja.

Valami Fps-t, Tps-t, Rpg-t... van ezer féle.

2013. jan. 28. 19:32
 6/13 anonim ***** válasza:
cumit
2013. jan. 28. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
a süti tényleg jó lehetőség.
2013. jan. 28. 19:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Csinálj neki melegszendvicset, azzal nem foghatsz mellé :)
2013. jan. 28. 19:56
 9/13 MissYvonne ***** válasza:

Szerintem inkább készíts valamit,mint ahogy az előttem szóló is mondta,az étellel csak jól járhatsz,esetleg ha kreatívkodni van kedved,akkor akár süthető gyurmából készíthetsz mini ping-pong szettet :D és szerintem olyan kis mennyiségbe nem lehet vészes ára a süthető gyurmának.

Azoknak,akik meg itt beszélnek arról,hogy ilyen koromban ez meg az,azok nem értem,mit papolnak,ez van,változások következnek be a korral,és ez még semmi ha a többi vele egyidőssel hasonlítjuk össze,akiknek egy sajnos egyre nagyobb része erkölcstelen életet él már ennyi idősen.Ő meg csak kedveskedni akar a barátjának egy szimpla kis ajándékkal. :)

2013. jan. 28. 19:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Vedd meg neki a Mass effect 3-at. Nem olyan drága.
2013. jan. 28. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!