Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak? 13/L
Szerintem süss valami könnyen elkészíthető sütit pl, mikrós sütit és azt add neki.
Aranya szabály: pasiknál kajával nem foghatsz mellé.
Videojátékot vegyél azt minden 14 éves fiú imádja.
Valami Fps-t, Tps-t, Rpg-t... van ezer féle.
Szerintem inkább készíts valamit,mint ahogy az előttem szóló is mondta,az étellel csak jól járhatsz,esetleg ha kreatívkodni van kedved,akkor akár süthető gyurmából készíthetsz mini ping-pong szettet :D és szerintem olyan kis mennyiségbe nem lehet vészes ára a süthető gyurmának.
Azoknak,akik meg itt beszélnek arról,hogy ilyen koromban ez meg az,azok nem értem,mit papolnak,ez van,változások következnek be a korral,és ez még semmi ha a többi vele egyidőssel hasonlítjuk össze,akiknek egy sajnos egyre nagyobb része erkölcstelen életet él már ennyi idősen.Ő meg csak kedveskedni akar a barátjának egy szimpla kis ajándékkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!