Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? Vélemény? Ötletek?
Van egy lány, aki nagyon szimpatikus és szerintem én is az vagyok neki, csak a bökkenő az, hogy van köztünk 200km, szóval csak hétvégén tudnánk találkozni, vagy szünetekben.
Ez mennyire megoldható?
18f
Hát ha elmondhatóm a személyes sztorim és véleményem állatába ez elszokott laposodni.
Az én esetemben 17 évesen megismertem a strandon egy lányt. Akkor láttam életemben először és utoljára is. Három évig leveleztünk (még nem volt nettem). A vége felé kezdtem érezni a kiégés nyomait. Tekintve h soha nem találkoztunk, bár én akartam. A kapcsolatunk idővel ellaposodott, és nem volt miről beszélnünk. Ez kétségtelen a távolságnak tudható be. Az iróniája a dolognak h a lány a levelezésünk megszűntével pár évre az unokatestvéreméktől 1 utcára lakott. De eszembe se jutott hogy oda mennyek hozzájuk. Már untam az egészet. Ez volt életem elő és utolsó távkacsoldata is.
Szerintem nincs értelme annak h a párodat csak 3x látod évente. De ez csak az én story-m és véleményem.
én fél éve élek távkapcsolatban, köztünk több, mint 500 km a távoság, de egy percig se bántam meg, hogy vállaltam. a lényeg, hogy bízzatok egymásban és sokat kommunikáljatok. mi csak 1-2 havonta találkozunk, ez igy nagyon nehéz, de megéri. magadban kell eldöntsd, hogy mennyire fontos a másik. ha csak őt szereted, nem számít, hogy hány kilóméter van köztetek. sok sikert és kitartást :)
hogy picit támogasd az én távkapcsolatom, kérlek szavazz erre a képre, hogy még több időt tölthessek a párommal [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!