Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van esélye hosszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélye hosszútávon a távkapcsolatnak, ha több mint 1000 km van köztünk? :/ 17/L

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 18:56
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
És ha ő az igazi?
2013. jan. 28. 19:48
 22/29 anonim ***** válasza:
Hallottad amit mondtam? Lehet hogy te rózsaszín felhőkben libbengetsz de ez a férfi valóság. Igen, ez csak szex, de szerintem nagyon fontos és meghatározó hogy ne párhavonta történhessen meg. :D Ez a gáz, nem más.
2013. jan. 28. 19:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Szerintem ez ritka de nekem nagyobb a libidóm mint neki, ő magától szóba se hozná
2013. jan. 28. 19:49
 24/29 anonim ***** válasza:
De az igazi az nem 1000 km-re van hát már engem idegesítesz de nem birom szavamon kivül mert nem láttam még ekkora hülyét meny ki utána inkább azt b*szasd szét magad vele minden nap sőt legyen a futatod ha enyire vágsz 17 évesen a csödöre. sok sikert
2013. jan. 28. 19:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Na persze.... ha ha
2013. jan. 28. 19:51
 26/29 anonim ***** válasza:
mind hűségesnek állítja be magát :D amúgy meg max ha nahgyon nem tud csajokat felszedni, vagy ha aszexuális. Másként nem
2013. jan. 28. 20:00
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem aszexuális, és nagyon helyes, egyszerűen öltözködő srác, mondhatni túl jó hozzám...
2013. jan. 28. 20:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Személyesen ismerek olyan fiút,akinek a barátnője Amerikában él..fél éve együtt vannak és nem csalta meg pedig nyáron taliztak utoljára
2013. jan. 28. 21:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség volt feltenned a kérdést mert bármit írunk te szenttül megvagy győződve arról hogy működni fog.És elmondom neked 100% hogy nem fog egyátalán nem :))) Lehet még elején igen de semmiképp sem lesz jó vége.4 ismerősöm volt aki belement ebbe .. NÉGY.Mindegyiknek 1 évnél tovább tartott.Tudod mi történt ? Az összesnek vége lett az elején minden happy volt aztán távolság miatt nőt mind2 félben a feszültség és elképesztően csúnya szakítás volt az összes.És a tied is így fog végződni ,,,
2013. jan. 28. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!