Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélye hosszútávon a távkapcsolatnak, ha több mint 1000 km van köztünk? :/ 17/L
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 18:56
11/29 anonim válasza:
Csak annyit szeretnék hozzáfûzni,hogy a sráctól aki megõritett szinte annyira elvarázsolt 500km választ el,és õ is õszinte volt mindig,de csak annyira amennyi nekem nem fájt!Érted igaz?És elkaptam,hogy bizony nem minden rózsaszin.Te tudod!
12/29 anonim válasza:
Jó de arra nem gondoltál hogy szeretne szexelni? Majd biztos hosszú távon meg akarja vonni magától egy fiatal test...
13/29 A kérdező kommentje:
Már megvolt a szex....és utána még gyengédebb volt velem mint előtte
2013. jan. 28. 19:38
15/29 anonim válasza:
De a férfinak heti 3-4x kel egy nő hogy ne legyen éhes..
és jőnek e melegek.. a kis csajszik is forrobak lesznek.
soha.
16/29 A kérdező kommentje:
Következő reggel egy csődtömegnek éreztem magam, de rajta látszott mennyire odavan értem, amíg ott voltam, semmit se fizethettem
2013. jan. 28. 19:43
17/29 anonim válasza:
oké hogy megvolt....de ha 1000km van, gondolom nem lesz gyakran.....
18/29 A kérdező kommentje:
Márciusban 11 napra jön hozzám :)
2013. jan. 28. 19:46
19/29 anonim válasza:
akkor is gyász az egész, 17 vagy az még főleg.. inkább meny a helyi discoba azt szegy össze vki max 50 km re valot aztán legyél azzal.. mert szerintem már az is sok
20/29 anonim válasza:
Oké, drágám de te ennyire naiv vagy? Azt hiszed ha pár havonta dughat, az elég lesz neki? Mármint fizikailag, kanosságilag... Gondolkozz már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!