Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól vagy rosszul tenném ha érzelmek nélkül szexelnék a lenti helyzetben? 18/L
Mint ahogy kiderülhetett a legtöbbek számára, nem vagyok szűz. Egy fiúval feküdtem le eddig, akit a mai napig nagyon szeretek, de ő csak összekeverte a tapasztalatlansága miatt lévő magányát a szerelemmel.. hátén mindig úgy képzeltem el hogy 1 max. 2 fiúval fekszem le életemben, mert azoknak olyat akartam adni, és olyat akartam kapni tőlük amit minden tetszős pasitól nem :) Épp ezért elég pocsékul érzem magam amiért annyira szeretem őt mint soha senkit, mégis elhagyott..
Többen mondták, hogy túlságosan is az érzelmekre koncentrálok szex terén, és ha lefeküdnék valakivel aki csak tetszik, meglátnám hogy ez jó dolog, és hogy semmi baj nincs abból ha több emberrel fekszem le 2nél.
Vélemények..?
(NEM kérek leveleket arra vonatkozóan hogy ki vállalná a feladatot)
Miért éreznéd ribinek magad?
Az, hogy valaki érzelmek nélkül szexel nem csak azt jelentheti, hogy könnyen kapható. Néha még finnyásabbak is ezek a lányok.
Azt is jelentheti, hogy nehezen köteleződik el de szereti a szexet.
9-es voltam.nekem is volt egy hasonló csalódásom.fiatalon nagyon beleszerettem egy fiúba és megtörtént, de őcsak kihasznált, naon nehéz volt tul lépni szinte minden mindegy volt, nem sok időre rá megtaláltam a mostani páromat alivel 4 éve vagyok már együtt, nagyon nehéz volt mikor elmondtam neki félt tőlem,komolyabb kapcsolatba lépni velem, mert már előttem volt egy riban.. barátnője aki többször is megcsalta és félt a csalódástól.
ezért ha egy rendes fiúval találkozol annak nem fog jól esni, h többen csináltak ezt és azt veled.
Egy RENDES fiú pont hogy nem gondol olyan hülyeséget, hogy a szexet egészségesen élvező nő meg fogja csalni és nem képes komoly kapcsolatra.
Hanem tudja, hogy ha megvannak a megfelelő érzelmi alapok IS akkor vele marad és hűséges lesz. Sőt! Sokan, akiknek kinyílt a szemük még jobban is kedvelik az ilyen egyenes, őszinte nőket, mert ők nem csak azért tartanak fenn egy kapcsolatot, hogy azzal takaródzanak.
A barátod "ribi" barátnői valószínűleg nem is akartak komolyan viszonyt, csak a látszatát, hogy ne ribizzék le őket.
Egy másfajta, önmagát felvállaló nőnél ez fel sem merül mert csak akkor kötelezi el magát, ha értelmét látja. Akkor viszont komolyan.
13-voltam.nálunk ez így volt.én se tudnám 2 férfinél többel elkébzelni, mert már igy is rossz érzésem volt sokáig, undorodtam magamtól, persze én ez azért is gondolom igy, mert már nagyott csalódtam.
mindenkit máshogy reagál az ilyesmire engemet nagyon megviselt és teljesen megváltoztam azótta, nagyon nehezen bizok meg azótta az emberekben.
mert ahogy elkezdett kitudódni mindenki még hozátett valami hülyeséget ahogy egy pletyka szokott terjedni és a végén egy nagy rib-nak hitt mindenki, miközbe jól kiba... velem és szenvedtem még evvel is számolnom kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!