Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok! Nektek mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Nektek mennyi idő alatt sikerült elhódítani a párotokat az akkori kapcsolatából?

Figyelt kérdés

Tudom csúnya dolog, de ha jól működött volna, akkor eleve nem sikerülhetett volna.

Korotok és az is érdekelne, hogy mennyi ideje voltak együtt. És természetesen, hogy mennyi ideig tartott míg megszereztétek.

2013. jan. 28. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdek olyannal, akinek van párja. Eddig mindenkit elküldtem, aki csak szeretőnek akart.
2013. jan. 28. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Én ismerek ilyet, ha jól emlékszem fél évig tartott a fiúnak elhódítani a lányt, de ebben benne volt az az időszak, amikor már a lánynak is tetszett a fiú.

Csúnya dolog vagy sem, emberek vagyunk és az érzelmeink irányítanak :)

2013. jan. 28. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapig találkozgattunk, szigorúan, mint barátok. Amikor elkezdtük mind a ketten érezni, hogy ez bizony több, mint gondoltuk, akkor leültünk és megbeszéltük a dolgot. Haza ment ő is a párjához, én is megbeszéltem az akkori barátommal, hogy mi a helyzet és még aznap este hozzám költözött. Ennek már hat éve :)
2013. jan. 28. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Engem így hódított meg a mostani barátom... kb 4-5 hónap alatt (ez alatt nem volt semmiféle fizikai érintkezés köztünk, azt azért tegyük hozzá)

De nekem már amúgy is haldoklott a kapcsolatom, és ez kellett hozzá úgy tűnik, hogy erre rádöbbenjek (4 éves kapcsolat volt). A kapcsolatomnak a jól működő időszakában esélye se lett volna, szóval ez a dolog kulcsa, hogy akit kinéztél magadnak, mennyire jó kapcsolatban él.

21L

2013. jan. 28. 14:01
 5/11 A kérdező kommentje:
A kiszemeltemnek is elég halovány a kapcsolata és tőlem kérdezi, hogy mit tegyen, mert nem mer kilépni egy biztos kapcsolatból. :/
2013. jan. 28. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Semennyi, mert soha sem tennék ilyet. 25N
2013. jan. 28. 14:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Jól működő kapcsolatban, szerelmes embert nem lehet "elhódítani".
2013. jan. 28. 14:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy nekem inkább nem kell barátnő. Minek, ugy is lenyúlnák tőlem. Elveszteni valakit, akit szeretek, hát nem bírnám ki.

Szerintem megőlném a ˝hóditót˝ 15év fegyházat meg érne nekem.

2013. jan. 28. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Még sosem voltam olyan helyzetben, hogy bárkit is elhódítsak. Olyan volt már, hogy a srác dobta a barátnőjét, mert velem akart lenni, de azért az megint más téma, kétélőbb, nem az a helyzet, hogy "dobom a Julcsit, mert már megvan a Marcsi".

Én nem rondítanék bele senki kapcsolatába, akkor sem, ha haldoklik. Nem az én stílusom, és egyébként is jellemtelen dolognak tartom.

2013. jan. 28. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
1 éve próbálok megszerezni egy lányt, akinek augusztustól (6 hónapja) pasija van. A lánnyal barátok vagyunk, de kezdem úgy érezni, hogy kb. 20 napja egyre esélyesebb, hogy mikor nyáron találkozok vele összejöjjünk. Lehet, hogy nem szép dolog, de nem érdekel, mert az a mostani pasija tudta, hogy arra a lányra hajtok, és még k**ög is volt a jelenlegi fiúja velem. Szóval ha minden jól megy 11 hónap az elhódítás, 15 a meghódítàs. De nem biztos, hogy sikerül. :/
2013. jan. 30. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!