Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most derült ki, hogy a pasimnak van egy gyereke az előző kapcsolatából. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy elhagyom de nem tudom mert nagyon szeretem.Mit tegyek?2012. szept. 29. 18:12
1/14 anonim válasza:
Hát ez szép. Ezt neked kell tudnod, de az nem jó jel, hogy egy ilyen jelentős dolgot nem vallott be.
2/14 anonim válasza:
szerintem ne hagyd el őt,és neveljétek fel a gyerekét
3/14 anonim válasza:
mondjuk elmondhatta volna azért
4/14 anonim válasza:
Kicsit bövebben irhatnál: mióta vagytok együtt, mennyi idösek vagytok, kivel él a gyerek, stb.
5/14 anonim válasza:
Ezt teljes mértékben neked kell eldöntened, nem a gyk olvasóinak.
6/14 A kérdező kommentje:
én 19vagyok,ő 22.másfél éve vagyunk együtt és a gyerek az anyjával él.A telefonjában láttam meg az üzenetet a gyerek anyukájától,hogy nézze meg a gyereket.ÉS nem tudom mit tegyek!
2012. szept. 29. 18:22
8/14 Hanariko válasza:
Hát gondolom egyikőtök se kérdezett rá a másiknál hogy: figyi, van már gyereked? Szóval valamilyen szempontból "érthető" hogy még nem derült ki, de azért igazán bevallhatta volna magától is. Elhagyni talán ezért még nem kell, de egy komoly beszélgetés se árt.
9/14 anonim válasza:
Ez gáz. Jobban teszed, ha elhagyod. Milyen ember az ilyen, aki nem foglalkozik a gyerekével?
10/14 anonim válasza:
"Hát gondolom egyikőtök se kérdezett rá a másiknál hogy: figyi, van már gyereked? Szóval valamilyen szempontból "érthető" hogy még nem derült ki"
Ilyet nem kérdez az ember! Magától kellett volna elmondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!