Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak testileg vonzom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak testileg vonzom a fiúkat?

Figyelt kérdés
Egyre többször fordul elő velem az, hogy nagyon jól érzem magam egy fiúval, viszont a végén kiderül, hogy ő csak "azt" szeretné tőlem. Nem értem, hiszen orvosi egyetemre járok, lehet velem beszélgetni, megértő vagyok és a legtöbb ember szerint jó fej. Úgy néz ki, barátnak és szeretőnek jó lennék, de valahogy velem a fiúk nem érzik azt a "pluszt".. Mégis hogyan érhetném el, hogy érezzék?
2013. jan. 28. 12:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A férfiak nagy része ha meglát egy jó csajt, nem szerelembe esik, hanem viszketni kezd a f*sza. A szerelem alapvetően egy igen ritka érzés, az én életemben is eddig 2 olyanról tudok, hogy a pasi konkrétan tényleg szerelmes volt belém (amit meg sajnos én nem tudtam viszonozni). Én magam sem voltam igazán szerelmes eddig sokszor, talán kétszer max. Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy annak a matematikai valószínűsége, hogy egy pasi csak testileg kíván (és ez így is marad) jóval nagyobb mint hogy belédszeressen. Majd lesz olyan, aki szerelmes lesz beléd előbb-utóbb.
2013. jan. 28. 14:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Erre csak akkor tudnék válaszolni ha beszélgetnénk, de első tippre szerintem nem vagy eléggé túlfűtött.

30F

2013. jan. 28. 14:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Beszélgessél vele sokat,hülyüljetek,legyél nyitott,ne feszengj,legyél kedves és nézzél jól ki,adj magadra nagyon ;)

Akiket kifogtál lehet ,,bolondok". :D

2013. jan. 28. 17:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 28. 19:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Rakj képet (vagy legalább küldj privibe), kíváncsi vagyok, hogy tényleg szép vagy-e ennyire.
2013. jan. 29. 11:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is megnéznélek. :)
2013. jan. 29. 20:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Képet rakj.
2013. jan. 29. 22:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én meg pont fordítva vagyok ezzel a nőknél. Azaz hosszútávú, komoly kapcsolatot szeretnék, de ők nem nézik ezt ki belőlem, mert azt gondolják, hogy csak megakarom őket szexuálni.:D
2013. jan. 29. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, miből gondolhatják szerinted?
2013. jan. 29. 22:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem tapasztalhatták párszor más férfiaknál vagy nem tudom.
2013. jan. 29. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!