Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak testileg vonzom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak testileg vonzom a fiúkat?

Figyelt kérdés
Egyre többször fordul elő velem az, hogy nagyon jól érzem magam egy fiúval, viszont a végén kiderül, hogy ő csak "azt" szeretné tőlem. Nem értem, hiszen orvosi egyetemre járok, lehet velem beszélgetni, megértő vagyok és a legtöbb ember szerint jó fej. Úgy néz ki, barátnak és szeretőnek jó lennék, de valahogy velem a fiúk nem érzik azt a "pluszt".. Mégis hogyan érhetném el, hogy érezzék?
2013. jan. 28. 12:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet...
2013. jan. 28. 12:47
 2/20 anonim ***** válasza:

Csak annyi lehet, hogy még nem találkoztál megfelelő beállítottságú fiúval. Nagyon sokan nem akarnak elköteleződni, hanem csak szex kell nekik, és te úgy néz ki ilyenekkel akadsz össze.

Persze az is előfordulhat, hogy valamiért egyiket sem fogtad meg annyira, hogy többet is el tudjon képzelni, de ezt nem állapíthatjuk meg ennyi információ alapján.

2013. jan. 28. 12:48
 3/20 anonim ***** válasza:
Lehet kissebségi komplexusuk lesz...
2013. jan. 28. 12:49
 4/20 anonim ***** válasza:

Tegnap egy kérdező azt állította, hogy szépnek lenni minden tekintetben előnyös dolog.

Nos, úgy tűnik, hogy pont a szépség miatt van kisebb esélyetek arra, hogy a pasikat a bensőtök fogja meg. Nem lehet túl jó érzés, ha kizárólag a tested kell valakinek. De még mindig jobb, mint rondának lenni, nulla pozitív visszacsatolással.

2013. jan. 28. 12:50
 5/20 anonim ***** válasza:

Erre így látatlanba vársz választ?

Ha ismernélek, akkor esetleg tudnék valamit mondani, de így csak közhelyeket írhatnék, azokkal viszont nem fárasztom magam, és téged sem.

2013. jan. 28. 12:50
 6/20 anonim ***** válasza:
Orvosira jársz. No akkor kezdd megismerni az embereket! A f-k nagyon nagy százaléka ebben a korban még nem gondol a családalapitásra, de eléggé dolgoznak a hormonok ahhoz, hogy rendszeresen üritési kényszert érezzen. Ez lehetséges önálloan, de sokkal jobb társasan. (Folytassam, vagy már el tudod képzelni?)
2013. jan. 28. 12:52
 7/20 A kérdező kommentje:
:) Jó, persze, tudom, hogy alapvető emberi viselkedés a szexualitás, de én nem tudom elhinni, hogy sokaknak ennyiben ki is merül a dolog. Vannak azok a nők, akik ámulatba ejtik a fiúkat, nem tudom, ezt a kisugárzásukkal vagy a női praktikáikkal érik-e el, de én is szeretnék ilyen nő lenni. 20 éves vagyok, ilyen korban azért - ha nem is a családalapítás - de egy párkapcsolat csak érdekli a fiúkat.
2013. jan. 28. 13:05
 8/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy érdekli őket, de nem ők vannak többségben. 25/F
2013. jan. 28. 13:11
 9/20 anonim ***** válasza:

Ez velem is előfordult, csak abban a formában, hogy igazából ő nem akar kapcsolatot, viszont ahhoz meg túl értelmesnek tart, hogy csak szexre kelljek neki. Nah, ez a mondat igazán demotiváló tud lenni...

A 20onéves pasik többsége nem akar még kapcsolatot.

24/N

2013. jan. 28. 13:31
 10/20 anonim ***** válasza:
Én akarok csak itt a prérin maximum pár birkát és lovat találok, azokkal meg nem akarok komoly kapcsolatot létesíteni. Irigylem a fővárosiakat ilyen szempontból, de sokat hallom tőlük is, hogy nem mozdulnak ki és zárkózottak. Na ezt nem tudom elképzelni hogyan lehetséges...
2013. jan. 28. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!