Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsokat szeretnék!?

Figyelt kérdés

Lassan másfél éve vagyunk együtt a pasimmal ..Már nem olyan nagy a szerelem mint az elején, nem tudunk mit csinálni mindig nála vagy nálunk vagyunk és tévézünk, hétvégén bulizunk, máás programok nincsenek pedig jó lenne... És már unalomból mindig csak szívjuk egymás vérét,veszekszünk...:/

Valami amivel feldobhatnánk a kapcsolatunkat?

Normális válaszokat légyszi. :S

15/L

2013. jan. 27. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
elég fiatalok vagytok még,nem kéne szívni egymás vérét.csináljatok valami intellektuálisat.
2013. jan. 27. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, tanácsokat szeretnél.
2013. jan. 27. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
programokat kellene csinálnotok és nyugisan megbeszélni ezt a dolgot.
2013. jan. 27. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért kell pörögni állandóan? Miért nem jó, ami van és élvezni? Ha ennyire nem tetszik a "program kínálat", akkor még miért vagytok együtt? Egyébként tipikus, hogy, ha van barátunk/barátnőnk, akkor a többiek le van sz@rva. Ne lógj folyton a barátod nyakán, nem vagytok ti majmok! Néha egyedül is el kell tölteni az időt hasznosan. Ha pedig nem vagytok állandóan együtt, akkor lesz izgisebb a kapcsolat.

Szerintem.

2013. jan. 27. 21:20
 5/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Beszéljéteke erről a dologról. De ne csak utalgass neki, hanem konkrétan mondd el mi a problémád! Tuti ez után a beszélgetés után elfog vinni ide-oda :D
2013. jan. 27. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Vegyél egy maid rucit és nyomassatok egy kis cosplayt.

Amúgy mintha generációs probléma lenne ,hogy az emberek nem tudnak mit kezdeni magukkal, nem hiszem el ,hogy egy órán belül ne jutnátok el tömegközlekedéssel bármilyen városba ahol mozi,színház,uszoda,karaokebár,kajálda,opera, paintball pálya vagy bármilyen szórakozóhely ami igényeteket kielégíti. Ha még sincs mert annyira a puszta közepén laktok, akkor az egy jó ok ,hogy kiránduljatok a szabadban, ahol akár dughattok is tekintve ,hogy úgyis olyan eldugott helyen laktok.

2013. jan. 27. 21:22
 7/7 anonim válasza:
nekem mindig azt mondják, buta az aki a legszebb éveit egy pasi mellett tölti.. bár ez szubjektív:) ha már unalmas, és nem vagytok jól meg beszéljétek meg. a kérdés, szeretitek e egymást annyira hogy kitaláljatok valami újat,és ne csak veszekedjetek. vagy próbáljátok meg külön. egy pár nap/hét után úgy is elválik hogy a jobb:) én is voltam hasonló helyzetbe, mi 13 hónapja vagyunk együtt a barátommal. mi is sokat veszekedtünk,unalmas volt meg midnen. aztán szakítottuk hátha jobb lesz, mert nem birtam már a sok feszültséget. 1 napig birtuk és azóta nekünk jobb:) bár én nem mondom hogy ez a megoldás:D beszélgessetek kicsit :) 16/L
2013. jan. 27. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!