Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mért érzek így? Tanácsokat szívesen fogadom
Figyelt kérdés
Volt barátom, akivel aztán egészen békében váltunk el...Most összejött egy csajjal (én azóta még nem találtam mást), és van egy olyan érzésem, mintha most mégis kellene ő nekem újra...ez csak birtoklási vágy?
Veletek volt már ilyen, vagy ettől most rossz ember vagyok? (elég rosszul érzem magam amiatt, hogy máris mással van)...
Hogyan lehet az ilyet tudomáson kívül hagyni? :/
(nemakarom őket elszakítani egymástól, mégha egyáltalán lehetséges is lenne...csak fura ez az érzés, és szeretnék ezen túljutni) 17/l
2012. dec. 6. 21:37
2/2 anonim válasza:
Ez még zavarni fog egy ideig de ne érdekeljen. Van aki hamar tullép ezen és nem töri a másik érzésein magát. Kösd le valamivel magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!