Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék önbizalmat önteni belé?
Figyelt kérdés
A barátommal már egy jó ideje együtt vagyunk és már sok minden megtörtént köztünk...a szex is...De bármiről is legyen szó ő utálja magát...az arcát a testét... a farkát...szóval mindenét...De szerintem semmi baja sőt,számomra ő tökéletes.De elmondta ő is hogy az önbizalma a béka feneke alatt van...és látszik és érezteti is...Én is ilyen voltam, még meg nem ismertem és lelket öntött belém...de én hiába mondok neki bármit egyik fülén be a másikon ki...Nem is figyel rá...De lehet csak idő kellene...vagy nem tudom, de jó lenne ha nem mindig csak azt hallanám h ő milyen ronda meg h miért kell nekem...Elég zavaró egy idő után...És szeretnék neki segíteni...
Kérlek valami tanácsot szeretnék!Előre is nagyon hálás vagyok!
2009. szept. 1. 20:54
1/2 anonim válasza:
nehéz feladat az tuti, komplikált a pasi:P lehet, hogy nem kapott elég szeretetet kiskorában. Vagy a szülei között volt vmi komolyabb zűr! Ha nekem lenn ilyen barátom gyakran mondanám neki, hogy mennyire szeretem, mit szeretek rajta (szemét, száját fenekét, stb) milyen jó hogy mellettem van, mennyire vonzódok, hozzá, kívánom- én kezdeményezném a szexet Biztos te is ilyesmiket csinálsz! Mást te nem nagyon tehetsz! Türelem, az sok kell, és megértés is! Beszélgetések, arról miért találja magát rondának!- és cáfolni 1000-rel az érveit Kitartást!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igyekszem! Amúgy igen kiskorában sokszor volt, hogy megütötték és az apja most börtönben is van...meg el is váltak a szülei...De én minden téren próbálom úgy csinálni a dolgokat, hogy neki is jó legyen.De ha valamit mondok az rá a válasz: Hogy elfogult vagyok vele szemben mert szeretem...:S Igyekszem türelmes és megértő lenni és akár életünk végéig is győzködöm róla, hogy igen is Jó pasi!Csak olyasmit várok ami talán gyorsíthatná ezt a folyamatot:)
2009. szept. 1. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!