Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfogadni, hogy én bárkinek is kellhetek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, sosem volt még barátom. Az utóbbi időben \'megugrott\' a jelentkezők száma, de mindet elutasítottam, azért, mert nem hiszem el, hogy bárkinek is tetszhet a külsőm vagy imponálhat a belsőm. Mindig arra gondolok, hogy minek jöjjek össze vele, ha bárhova együtt megyünk, és ott lesz egy szép lány, akkor biztos elgondolkodik rajta majd, hogy tényleg én kellek neki?, és akkor miért \'töressem\' össze a szívemet? Az arcomat sokat dicsérik, hogy szép, én nem tartom annak, a testemet pláne nem, pedig átlagos, teljesen, bár igaz, hogy kicsik a melleim. Mit csináljak, hogy elhessegessem a félelmeimet?
Én is ilyen vagyok, de nekem elég sok barátom volt már.. De mindig arra gondolok, hogy az a csaj biztos jobban bejön neki, stb :S
2009. szept. 1. 20:49
2/26 anonim válasza:
Ez nagyon súlyos önbizalomhiány:S sajnos én is ezzel szenvedek de azért nem görcsölöm ennyire túl.. Amikor meglátok egy szebb lányt elgondolkodok néha én is hogy miért pont én kellek sokkal jobbak vannak.. de ha sikerül "összeszednem magam" akkor arra gondolok h nem akarna velemlenni ha nem én kellenék neki és veled se szeretnének összejönni ha nem te kellenél nekik. TÖBB ÖNBIZALOM!!
2009. szept. 1. 20:51
3/26 anonim válasza:
nah figyi igazán nem értelek mért kinzod magad most de télleg miért agodsz ilyenért .. az a fiu ha nem téged szeretne vagy nem tetszenél neki nem menne oda hozzád
2009. szept. 1. 20:57
4/26 anonim válasza:
jah meg elárulom a legtöbb fiu az olyan lányt szereti mint te.. vagyis az ilyen lányokat mint pl én is inkább.
aranyos kedves átlagos csendesebb visszahuzodo szerényeb sokk fiunak ez jön be és nem baj hogy kicsi a melled nem az a közép pont hanem az arcod de télleg ne agodj ilyenért h kicsi a melled aki a szemedreveti az egy sexmániás perverz dög. akinek csak a sex kell nem a szerelem vagy a szeretett. 16/F
2009. szept. 1. 21:02
5/26 anonim válasza:
Ajánlom a pszichiáteremet. Vagy nézelődj az interneten orvos után. Vele konzultáj, és meglátod, megváltozik az önbecsülésed.
2009. szept. 1. 21:19
6/26 anonim válasza:
nemkell ide orvos csak egy srác aki szivből szeretni tudja.. és télleg szereti.. az megoldja
2009. szept. 1. 21:21
7/26 anonim válasza:
A szorongó embereknek 30-szor nagyobb esélyük van az öngyilkosság elkövetésére, mint az átlag hím, és nőnemű egyedeknek!
Ezt fontoljátok meg...
Azután beszéljetek h. nem kell orvos
2009. szept. 1. 21:32
8/26 anonim válasza:
utcso kommentelö ha lenne mellete egy srác akkor gondolom kicsit más lenen a hozzáálása. nemgondolod ?
2009. szept. 1. 21:34
9/26 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. My önbizalom=0. Minden téren. Én sem tudom felfogni, hogy valkinek tényleg én, csakis én keljek. Úgy érzem, hogy biztos tök ciki lenne neki velem menni az utcán és azt lesné, hogy a többi lány mennyivel szebb/jó fejebb, mint én. Pedig rám is azt szokták mondani, hogy szép vagyok, de én ezt soha nem fogom elhinni. Képetelen vagyok rá. Jól jönne egy jókora önbizalomlöket, de ahogy elnézem neketek sem ártana.
17/L
2009. szept. 1. 23:12
10/26 anonim válasza:
Semmi bajod szerintem, csak idióta vagy. Fogadd el, hogy Te is kellesz valakinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!