Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom egy fiúról hogy nagyon elfoglalt és ha beszélünk mindig aranyos de ha azt mondja hogy mennie kell de még beszélünk az mit jelent?
Figyelt kérdés
Ő nem írt még rám...De ha én írok mindig kedves szerintetek ez mi jelent?2013. jan. 27. 18:03
2/6 anonim válasza:
valószínűleg azt jelenti, hogy nagyon elfoglalt, de majd még beszélni fogtok. :)
3/6 anonim válasza:
Ha kedvelne, akkor rád írna vagy ennyire nem mer kezdeményezni, ami elég gáz szerintem. Én olyankor szoktam ezt csinálni, amikor valaki untat és nem akarok tovább beszélni. Akkor találok ki ilyet, hogy bocs, de mennem kell.
4/6 anonim válasza:
elfoglalt.. de van ideje a gép előtt ücsörögni..:) nagyon elfoglalt lehet :$
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán ül a gép előtt és nagyon elfoglalt alig van otthon. Most ha annyira le akarna rázni modaná hogy mennie kell de nem írná hogy még majd beszélünk. Vagy rosszul gondolom? És nem először mondta hogy majd még beszélünk:)
2013. jan. 27. 18:10
6/6 Scotty97 válasza:
Figyelj. Ha ő nem írt rád, de kedvesen beszélt veled, az nem jelenti feltétlenül hogy kedvel. Udvariasságból is tehette. Ne érts félre, lehet hogy kedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!