Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szexet és a párkapcsolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexet és a párkapcsolatokat miért kötik korhoz?

Figyelt kérdés
mivel jobb ha vki 18 évesen felelőtlenül, naíval ágybabújik vkivel mint ha egy 15 éves 1 éves kapcsolata és szerelme miatt?? Van aki 17 évesen nincse kész rá... Néhány 16 éves meg érettem... Az oké h 12-13 ne... Mégcsak nem is ivarérettek de miért kell ilyen görcsösen ragaszkodni a korhoz????
2013. jan. 27. 11:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Mert már kezdem unni a "lehet,hogy terhes vagyok" kérdéseket.
2013. jan. 27. 11:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hozzá görcsösen ragaszkodni. Csak sok ember azt hiszi, ő tapasztalt és bölcs, és osztogathatja az észt ismeretlen embereknek, hogy 15 vagy, túl fiatal, ne szexelj. Marhaság.
2013. jan. 27. 11:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem ragaszkodnak a korhoz, csak az itt válaszolók egy része nem tudja megérteni hogy van aki előbb készen áll ezekre a dolgokra. Tehát azt aki 15-16 évesen lefekszik valakivel, alapból elítélik a körülmények ismerete nélkül. A való világban, ha megfigyeled nem így van. Senkit nem érdekel hogy mikor veszti el egy csaj, kivéve talán az apját.
2013. jan. 27. 11:15
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Valahol meg kell húzni a határvonalat. Nagy általánosságban jogos a kb. l8 év. Ki az aki eldönti, hogy érett e valaki a szexre?
2013. jan. 27. 11:16
 5/13 A kérdező kommentje:
igazatok van csak annyira dühítő meg ők vannak hibáztatva h azt kérdezik terhes vagyok-e...? Persze h tudatlanok a téren mert nem igazán világosítják fel őket pedig érettek és a testük is kész rá csak mivel ''fiatalok'' nekik erről nem kell tudni..
2013. jan. 27. 11:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Dugni érett, olvasni nem. Hát persze.. az érettség azt jelenti, hogy tisztában van a tetti következményével, és mindennel, ami azzal jár. Ilyen baromi egyszerű ez.

Aki szexuális életet él, az igenis nézzen utána, hogy mivel jár.

2013. jan. 27. 11:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Miért manapság hány évesen világosítják őket fel?

Nekünk a mindent összefoglaló meg volt 12-13 évesen,és már akkor megmondták,hogy csak a gumiban bízz.Nem jöttünk ide,hogy "jaj nem volt gumink,de ugye nem baj?"

2013. jan. 27. 11:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Itt vagyok példaként 16 évesen szexeltem először ost 17 vagyok a barátommal 2 éve együtt vagyunk 3 éve kavarunk.. Nem lettem terhes,tudunk védekezni nem kúr>k össze-vissza mindenkivel..Ismerek 22 éves felnőtt nőt hetente mással dugatja magát..hagyja,hogy kihasználják utána meg sír.. Ennyit az egészről
2013. jan. 27. 11:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Persze nem mindenki hülye,de fogadjunk te nem is írtál még ki terhességes kérdést.
2013. jan. 27. 11:31
 10/13 A kérdező kommentje:
nem, én nem írtam ki terhességi kérd'st csak a gumiban bízok majd utána spirál azt kész... 15 vagyok még szűz! De több mint 1 éves kapcsolatom van.. Majd nem sokára...
2013. jan. 27. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!