Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blazer X kérdése:
Valahogy ki lehet szúrni az "ál"párkapcsolatokat?
Figyelt kérdés
Ál párkapcsolat alatt értem azokat akik csak azért vannak együtt, hogy legyen valaki "mellettük" és vagánykodhassanak velük,mutogassák őket.Van valami külső kivehető jel, amiből le lehet szűrni, hogy az a kapcsolat, nem is "olyan" kapcsolat, hanem kb. mint egy nagyon jó színjáték?2012. dec. 20. 18:12
1/8 anonim válasza:
A pasi 160 kg, kopasz, és egy 20 millás AUDI-ban vagy BMW-ben ül.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, de én olyanra gondolok amikor csak szimplán sétálsz az utcán és látsz 1 párt sétálni egymással az utcán. Valahogy ki lehet szúrni, hogy ezt az egészet csak megjátsszák?
2012. dec. 20. 18:17
3/8 anonim válasza:
Talán igen. Attól függ hogy néznek a másikra, milyen pofit vágnak közben.
Általában lehet látni hogy melyik színészkedik, vagy ha mind a kettő. Azt igazából meg lehet érezni. Hogy valódi e vagy sem.
De leginkább akkor lehet rájönni ha külön vannak és úgy figyeled meg őket vagy bepróbálkozol az adott félnél.
5/8 anonim válasza:
Egy nagyon jó módszer: megfigyeled, ahogy valaki telefonban csacsog a párjával, majd abban a pillanatban, ahogy leteszi, fintorogni kezd és ócsárolja... (láttam ilyet)!
6/8 anonim válasza:
testbeszéd, a tekintetük amikor egymásra néznek, apró szerelmes gesztusok hiánya,ilyesmi.
7/8 anonim válasza:
Igen, lehet látni: akik őszintén szerelmesek, azokon látszik.
8/8 anonim válasza:
Esetleg egy látó segítségével.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!