Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 11 éves 6- osztályos vagyok. Egy 5. -es fiú szerelmet vallott nekem. én nem szeretem őt. Hogyan mondjam meg neki? Nagyon figyelmes, de nekem valahogy mégsem az "esetem".
Aranyos vagy, hogy nem akarod megbántani.
A korodhoz képest érett vagy, de szerintem ezzel a témával várj egy kicsit.
"Egy 5. -es fiú szerelmet vallott nekem. "
Mit mondott konkrétan? Csúnyának tartod?
Ha visszautasítod csak óvatosan tedd meg, nehogy megbántsad!
Hát tulajdonképpen minden testrészemről mondott valami kedveset, és a végén hogy szeret. Az 1. válaszolónak: Nem is akarok ezzel nagyon foglalkozni, de holnapra választ kér...(nálunk már oviban is ez ment xd)
Nem csúnyának tartom, hanem...ő teljesen mint én..én kitűnő vagyok ő meg elégséges..de nem is ez a legnagyobb baj, hanem az hogy nincs semmi közös bennünk... Nem tudunk miről beszélgetni! :( Amúgy ő az: [link]
A haverom (nem igazán a barátnőm) azt mondta hogy hagyjam, vagy mondjam meg neki hogy hagyjon engem, de szerintem ez túl durva, vagy nem tudom...
Szia!!!
Egyszerűen... mond meg neki így!!!
Szia ne haragudj.. nem vagy az esettem, de barátok lehetünk.. mert jó fej vagy!!!
muszáj így meg mondanod mert nem fog le szálni rúlad SOHA :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!