Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nem gáz egy kicsit, a ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem gáz egy kicsit, a ti párotok bele szokott szólni az öltözködési, illetve a viselkedési stílusotokba, meg a haverjától kér tanácsokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 4 hónapja van barátom,az elején semmi negatív jellegű

probléma nem volt,most viszont mindenbe bele akar szólni.

Hogyan öltözködöm,hogyan viselkedem.....

Például nem sminkelhetem ki magam,anélkül hogy ő nem hagyná jóvá.

Meg múltkor elmentünk a barátaival egy házi buliba,én elég közvetlen,és barátságos vagyok,volt ott egy srác,akivel tök jól elbeszélgettünk,ő meg mikor indultunk haza,elkezdett velem veszekedni,hogy én ne beszéljek más pasikkal,mert neki ez nyilvános megalázással ért fel,és a haverja felhívta a figyelmét,hogy túlságosan rövid pórázon tart.

Én erre ideges lettem,mondván hogy a hülye haverja foglalkozzon inkább a saját barátnőjével....ja bocs!Nincs neki!

Érdekes.

Meg mostanában folyton mondogatja,hogy a haverja szerint túl kihívóan öltözködöm,a haverja szerint így,a haverja szerint úgy........

De a legdurvább az volt,hogy ott voltam barátomnál,és Msn-en ráírt a haverja,kérdezte hogy egyedül van e,én meg rögtön rávágtam,hogy mondja azt,hogy igen,mert gondoltam h rólam akar beszélni.

Igazam is volt,mert olyanokat írt neki,hogy nem illek hozzá,tipikus olyan csaj vagyok,aki a háta mögött másokkal flörtölgetne,meg hogy ne ragadjon le nálam,találna jobbat is magának,mert jóképű,én meg ideges lettem,és mondtam,"lehet féltékeny rám a haverod,azért nincs barátnője,mert szerelmes beléd!"

Én nem ismerkedem,nem is tartom a kapcsolatot a fiú barátaimmal,a házibuliban is csak beszélgettem egy sráccal,ennyi,mert a párom azt mondta,hogy haverok előtt ne lógjak rajta.....most akkor nem értem,álltam volna mint egy szobor?

2013. jan. 27. 09:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

mondtam már neki,hogy ne csinálja ezt,de hiába......

volt hogy 2 hétig nem beszéltek a haverjával,és érdekes,addig jobb volt,féltékenykedett egy kicsit,de nem úgy mint most

a haverja sikeresen folyton belerondít a kapcsolatunkba,mert hogy ha neki nincs senkije,akkor a páromnak minek legyen?

2013. jan. 27. 10:56
 12/15 A kérdező kommentje:

ma 10:56

Volt hogy hívta mobilon a haverja,és megbeszélték hogy elmennek bulizni,hallottam hogy kérdi,hogy "na mi van a barátnőd elenged?ő is jön?"

Én meg olyan ideges lettem,kikaptam a mobilt a párom kezéből,és ezt mondtam neki!

"Szia,hallom téma vagyok!"

"1.A barátom már nagy fiú,ha el akar menni,majd közösen megbeszéljük,nem az anyja vagyok!

2. Igen,valószínű hogy én is vele megyek,mert ha neked lenne egy normális párkapcsolatod,szerintem a párod szívesen venné,ha vele együtt mennél,és nem nélküle szórakozni!"

2013. jan. 27. 11:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van.

10:56-os vagyok.

Az a baj,hogy a párod is nagyon befolyásolható akkor.

Nem szabadna ilyennek lennie,melletted kéne állnia.

Nem lehet,hogy a haverjának te tetszel,és azért ilyen?

Hány éves vagy amúgy?

És amúgy,már akkor ilyen unszimpatikusan viselkedett a haverja,amikor először bemutatott téged neki?

2013. jan. 27. 11:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem gyorsan fogd menekülőre a dolgot! Tapasztalatból mondom.
2013. jan. 27. 11:34
 15/15 A kérdező kommentje:

21 vagyok,a barátom 25

igen,az elejétől fogva láttam hogy nem tetszik neki valami....de akkor még nem szólt semmit.

Meg azt írtam páromnak,hogy mellőzve érzi magát,meg keveset találkoznak....szerintem 1 héten egy alkalom az nem kevés,teljesen úgy beszél,mintha ő járna vele,én lennék a haverja,és ő meg le van sz.rva,holott beszélgetni viszont naponta beszélnek.....

2013. jan. 27. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!