Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire befolyásolja az öltözködési stílusotokat a pasitok véleménye?
Nem előtte.
Van olyan ruha, ami neki nem tetszik. Ha vele találkozok, azt nem veszem fel, hanem mást, amit jobban szeret. Kb ennyiben.
Engem is csak annyira befolyásolja, hogy ha látom rajta vagy mondja a párom, hogy ez és ez a ruhadarab nem áll nekem jól, nem tetszik neki, akkor nem hordom, vagy nem előtte. De pl. ha mindenáron az szeretné, hogy tűsarkúban "törjem ki a lábam", akkor arra nemet mondok, sportcipőt,tornacipőt szeretem és hétköznapra nem fogok magassarkúban járkálni senki kedvéért. Akinek nem tetszik a stílusom az eleve össze se jön velem vagy én vele :) ennyi.
Egyik csaj ismerősöm mesélte, hogy az ő pasija ki is akadna, ha sportcipőt főleg tornacipőt venne fel és meg is mondja neki, hogy milyen ruciban járkáljon...
Na nekem nem mondhatná meg senki ilyen drasztikusan, miben legyek.
Véleményeket elfogadok, sőt várok is, de ne parancsolgasson senki! ennyi.
Igen, volt már olyan ruhadarab, ami előkerült otthon, ezer éve nem volt rajtam, de nagyon szerettem, és mutattam a páromnak, hogy jaj, de jó, hogy megtaláltam. Erre megkérdezte, hogy de ugye csak otthon szoktam ezt hordani. Fehér, kicsit átlátszó miniruha. Csak pislogtam, de azóta sem vettem fel inkább.
Szóval igen, alkalomadtán befolyásolja.
24/N
Nem szereti, ha kirívóan öltözködöm, szerencsére nem is vagyok az a típus, de tavasz elején már a vastag harisnyás miniszoknyába is belekötött, ami nagyjából majdnem ugyanaz mintha nadrág lenne rajtam... Hát ennek nem engedtem, bár amúgy is ritkán hordok szoknyát.
Egyébként én is igyekszek a kedvére tenni, abban találkozni vele, amit szeret, amit kevésbé, azt tartogatom más napokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!