Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én értem félre vagy nem szeret már? Fiúk lányok válaszát egyaránt látom. Ti hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben amikor barátomnál vagyok,mindig olyan érdektelen, csak fekszik és nézi a tv-t vagy számítógépezik,nem tudom elhívni sehová.Azt mondja a munkája miatt fáradt.Amikor délelőtt beszélünk telefonon mimdig jó a kedve, lehet vele beszélni bármiről, de délutánra olyan mint egy hulla.Ilyenkor feleslegesnek érzem magam, mert nem foglalkozik velem.Már a szex sem a régi,nem kezdeményez,és általában az én közeledésemet is elutasítja, vagy ha nem akkor sincs benne semmi szenvedély.És ez akkor is így van, amikor mindkettőnknek egy napra esik a szabadnapja, sehová nem megyünk,és ilyenkor is inkább töltöget,minthogy szeretkeznénk mondván ki kell pihenni a munka fáradalmait. Aztán másnap iymét munka, és kezdődik az egész előről.Ma amikor átugrottam hozzá,szunyókált,rám se nézett,csak nyöszörgött valamit,pedigh én sütöttem neki sütit, azt vittem át.Letettem a konyhaasztalra, majd megtalálja.Jobbnak láttam eljönni, nehogy ingerülté váljon és összevesszünk. Most arra gondoltam, hogy nem keresem és nem megyek át amíg ő nem hív.Hátha kell nekie gy pici idő, hogy egyedül legyen.Csak ezt olyan rossz megállni,főleg mert fiatalok vagyunk és annyi mindent csinálhatnánk azokon a napokon amikor nem dolgozunk.2009. szept. 1. 16:37
11/13 A kérdező kommentje:
Előbb írt,megköszönte a sütit és ízlik neki.
2009. szept. 1. 19:27
12/13 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni vele, de csak óvatosan, nehogy nyaggatásnak tűnjön. Mindazonáltal nekem a leírásodból úgy tűnik, a részéről kihűlt a szerelem. Bocsi. :/
18/L
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nem fogom keresni,elfoglalttá fogom tenni magam és nem megyek át hozzá amíg nem hív át.Régebben már beszéltünke az örökös fekvéséről,akkor azt mondta ha együtt élnénk akkor sem fekhetne, mert mindig velem kellene foglalkoznia?!Ebben is van igazság,szóval gondolkodom a dolgokon és remélem visszatér a szerelem a szívébe
2009. szept. 1. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!