Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én értem félre vagy nem szeret már? Fiúk lányok
válaszát egyaránt látom. Ti hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben amikor barátomnál vagyok,mindig olyan érdektelen, csak fekszik és nézi a tv-t vagy számítógépezik,nem tudom elhívni sehová.Azt mondja a munkája miatt fáradt.Amikor délelőtt beszélünk telefonon mimdig jó a kedve, lehet vele beszélni bármiről, de délutánra olyan mint egy hulla.Ilyenkor feleslegesnek érzem magam, mert nem foglalkozik velem.Már a szex sem a régi,nem kezdeményez,és általában az én közeledésemet is elutasítja, vagy ha nem akkor sincs benne semmi szenvedély.És ez akkor is így van, amikor mindkettőnknek egy napra esik a szabadnapja, sehová nem megyünk,és ilyenkor is inkább töltöget,minthogy szeretkeznénk mondván ki kell pihenni a munka fáradalmait. Aztán másnap iymét munka, és kezdődik az egész előről.Ma amikor átugrottam hozzá,szunyókált,rám se nézett,csak nyöszörgött valamit,pedigh én sütöttem neki sütit, azt vittem át.Letettem a konyhaasztalra, majd megtalálja.Jobbnak láttam eljönni, nehogy ingerülté váljon és összevesszünk. Most arra gondoltam, hogy nem keresem és nem megyek át amíg ő nem hív.Hátha kell nekie gy pici idő, hogy egyedül legyen.Csak ezt olyan rossz megállni,főleg mert fiatalok vagyunk és annyi mindent csinálhatnánk azokon a napokon amikor nem dolgozunk.
azaz fiúk lányok válaszát egyaránt várom...elírtam
2009. szept. 1. 16:38
2/13 anonim válasza:
Hát az én barátom nyáron dolgozott du 5-től hajnali 2-ig egy vendéglátóhelyen, másnap 10-11-ig aludt, msn-en megbeszéltük hogy talizunk,már csak az a pici idő is sokat számít, és taliztunk. Amúgy szerintem is jó ötlet, hogy addig ne keresd, amíg Ő nem keres. Vagy adj neki egy kis időt,és nyugodt körülmények között tényleg megkéne beszélni,hogy mi a gond. :(
17/L
2009. szept. 1. 16:50
3/13 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de nálunk dettó ugyanez volt a helyzet, majd egy bulin benyögte h nem szeret már úgy mint az elején ,és időre van szüksége. 1 hete külön vagyunk de nem jutottunk semmire h mi lesz, annyit tudok h ő nem akarja h vége legyen de nem lép ezért semmit.
2009. szept. 1. 16:53
4/13 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg a párodat hogy mi a baj.lehet hogy nem veled van ondja hanem a munkával,de lehet hogy ez csak egy kifogás.Más is dolgozik és másnak is van ideje a párjára.itt valami nem stimmel.És tényleg ne is keresd majd ha szüksége lessz rád ugyis keres,ha nem akkor keress mást aki még foglalkozik is veled.
2009. szept. 1. 16:54
5/13 anonim válasza:
az exem volt detto ugyanilyen reggel 8tól dolgozott délután 4ig, de mindig hullát játszott este és nem mentünk sehova még ha egy hét szabija volt, akkor se. Plusz és reggel 7től melóztam sokszor este 7ig, erre mire találkoztunk volna 8kor, ő már aludt, merthogy szegény fejlődő szervezet és pihenie kell (30 éves volt akkor).
Szóval nekem elegem lett ebből és dobtam, persze utána kapálozott és elméletileg iszonyuan szeretet, de én nem éreztem és nem becsült meg, úgy döntöttem nekem erre nincs szükségem. És szerintem jól döntöttem.
Szóval lehet, hogy szeret attól még, csak baromi kényelmes... neked kell eldöntened, hogy kell-e az ilyen szeretet, vagy inkább olyanra vágysz amit érzel is.
2009. szept. 1. 16:59
6/13 A kérdező kommentje:
Délelőtt telefonon lehet vele beszélgetni hosszan, tegnap is, ma is beszéltünk.Én inkább úgy érzem nekem van nagyobb igényem a testi kapcsolatra,neki jó így.Egyszer mondta is,minek mindig mondogatni hogy szeret meg hinyzom, hát nem egyértelmű?!
2009. szept. 1. 17:10
7/13 anonim válasza:
csomó ilyen pasi van amúgy. akik megelékszenek azzal, hogy otthon tespedhetnek egész nap meg gépezhetnek. én sem értem miért.
2009. szept. 1. 17:19
8/13 anonim válasza:
uhh:S
megelégszenek.
:@
2009. szept. 1. 17:19
9/13 anonim válasza:
az utolsó megjegyzésedből azt kell levonni hogy az uccsó válaszolónak igaza van...
elkényelmesedett, jó így neki ha te akarod őt ugrálj érte
szerintem nem nyerő ez a hozzáállás, szóval ne keresd, a számod tudja majd hív
ha nem akkor heverd ki ha ki kell, és lépj tovább!
így vagy úgy de hidd el megoldódik!
sok sikert kívánok!
2009. szept. 1. 17:25
10/13 anonim válasza:
Jó ötlet, hogy nem keresed, csak nehéz lesz megállni. Magamról tudom! De próbáld elfoglalni magad valamivel! Nem lesz könnyű!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!