Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, mit tegyek?
22/L vagyok, 5 hónapja vagyunk együtt a barátommal és 1 hónapja együtt is élünk. Vannak problémák és megismertem egy srácot. Teljesen elbizonytalanodtam, nem tudom megéri-e eldobni a meglévő kapcsolatomat egy újért. Félek, hogy nem úgy alakulna ahogy elterveztem. Viszont nagyon nem vagyunk egymásnak közömbösek.
Mi lenne a helyes? Mit kellene tennem?
5 hónap alatt már találtál is pótlékot?hadd gratuláljak.
szerintem szakíts a barátoddal,ha neked ez a problémamegoldás,hogy mással ismerkedsz
Szerintem pedig válaszd az újat, viszont őt jobban ismerd meg, mielőtt összeköltöztök. Ha már most azt érzed, hogy a régebbi barátoddal gondok vannak, akkor felesleges mélyebben belemenni.
Aki pedig azt mondja, hogy meg lehet oldali az efféle problémákat, az tapasztalatlan. Később úgy is előjönne megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!