Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

4 év együttélés után a semmiből a párom bejelentette,hogy fél éve van valakije és szerelemes, vele akar lenni. A kapcsolatunk igazából nem volt már jónak mondható,de megbeszéltük,hogy megpróbáljuk helyrehozni nyárig.Ez volt novemberben.Azóta minden oké volt semmit nem sejtettem a kettőséletéből.Igazából már nem voltam belé szerelmes és tudtam,hogy több esély van arra,hogy különfolytatjuk nyártól,mint együtt.De most mégis nagyon megvisel.Nem tudok enni,pánikrohamaim vannak,nagyon nehéz. És az fáj a legjobban,hogy fél évig semmit sem sejtettem.(Ugyan úgy viselkedett velem,ahogy addig.)Aki volt már hasonló helyzetben (bár szerintem nincs sok ilyen gerinctelen ember)mit tud tanácsolni?

24/L

2013. jan. 26. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ilyen testi tüneteid vannak már, az azonnali különválásra tenném a helyedben a voksot-de azonnal.

Minden szó nélkül.

Ha jót akarsz magadnak, minden gondolatot ami a becsapásodra visz-kiirtanék, addig míg egészségileg fel nem álltam. Ehhez kiváló a munka, vagy több állás végzése..

2013. jan. 26. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, van sok ilyen gyáva ember. Egyet tehetsz, mindent megteszel,hogy túl legyél rajta. Keress új hobbikat, sportolj, járj el barátnökkel szórakozni stb. Amúgy ha te is láttad a dolognak a végét, szerintem pár hét és rájössz,hogy igy lett a legjobb neked.
2013. jan. 26. 12:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Kicsit félreérthetően írtam le.mert nem nagyon tudok még gondolkodni sem :(

Szóval

Novemberben megbeszéltük,hogy nyárig próbálkozunk helyrehozni a dolgokat.Ha nem megy szépen elválunk. Utána még beszéltünk erről,hogy akkor mi legyen de mindig az lett,hogy megpróbáljuk.Ugyanúgy viselkedett velem semmit sem sejtettem. Majd most kedden közölte,hogy fél éve van valakije.Azonnal kidobtam a lakásból....( Így már érthetőbb) :)

2013. jan. 26. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, hogy kidobtad.. de el kell, hogy szomorítsalak, mert rengeteg gyáva férfi van. Az én barátom is megvárta amíg kidobom, mert neki ez így könnyebb volt. Ő is a hátam mögött kufircolt. Csak én rájöttem.. :) Egy ilyen gyökér miatt ne fájjon a fejed. Örülj, hogy megszabadultál tőle. Igazából az bántja az embert, hogy átverték, de ez nem a te hibád. Minden ember magából indul ki, és azt gondolja, hogy ha én nem csalnám meg akkor ő sem. Pedig ez egyáltalán nem így van. Majd idővel könnyebb lesz. Nem tudok neked mást mondani. Próbáld meg felfogni úgy, hogy milyen jól jártál, hogy megszabadultál ettől a gyökértől.. ha meg veled így viselkedett, valószínű, hogy a mostani barátnőjével is el fogja majd ezt játszani.. nem kár érte.. annyi pasi van
2013. jan. 26. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt nagyon jól tetted, hogy kidobtad.
2013. jan. 26. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:
42%

3

Akkor most a következő lépés: keress melót amennyit csak tudsz. Úgy oszd be az időt, hogy csak hazaérj, és ágyba ess.

Ez lefog téged foglalni úgy, hogy az első 1 hónap után nem fogsz tudni-nem lesz rá időd-hogy a fejed a múlton rágódjon.

Kb. 1 év kell ahhoz, hogy elkezdj talpraállni.

2013. jan. 26. 12:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Csak attól félek,hogy a munka és a suli sem fog segíteni...Munkahelyen 8 órát csendben vagyok,attól félek,hogy csak gondolkozni fogok egész nap... (A héten betegállományban voltam,azért félek egy kicsit,hogy az sem lesz jobb)A suli meg havonta 2 nap van,de ott is csak a csönd.... Remélem jobb lesz.
2013. jan. 26. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!