Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
4 év együttélés után a semmiből a párom bejelentette,hogy fél éve van valakije és szerelemes, vele akar lenni. A kapcsolatunk igazából nem volt már jónak mondható,de megbeszéltük,hogy megpróbáljuk helyrehozni nyárig.Ez volt novemberben.Azóta minden oké volt semmit nem sejtettem a kettőséletéből.Igazából már nem voltam belé szerelmes és tudtam,hogy több esély van arra,hogy különfolytatjuk nyártól,mint együtt.De most mégis nagyon megvisel.Nem tudok enni,pánikrohamaim vannak,nagyon nehéz. És az fáj a legjobban,hogy fél évig semmit sem sejtettem.(Ugyan úgy viselkedett velem,ahogy addig.)Aki volt már hasonló helyzetben (bár szerintem nincs sok ilyen gerinctelen ember)mit tud tanácsolni?
24/L
Ha ilyen testi tüneteid vannak már, az azonnali különválásra tenném a helyedben a voksot-de azonnal.
Minden szó nélkül.
Ha jót akarsz magadnak, minden gondolatot ami a becsapásodra visz-kiirtanék, addig míg egészségileg fel nem álltam. Ehhez kiváló a munka, vagy több állás végzése..
Kicsit félreérthetően írtam le.mert nem nagyon tudok még gondolkodni sem :(
Szóval
Novemberben megbeszéltük,hogy nyárig próbálkozunk helyrehozni a dolgokat.Ha nem megy szépen elválunk. Utána még beszéltünk erről,hogy akkor mi legyen de mindig az lett,hogy megpróbáljuk.Ugyanúgy viselkedett velem semmit sem sejtettem. Majd most kedden közölte,hogy fél éve van valakije.Azonnal kidobtam a lakásból....( Így már érthetőbb) :)
3
Akkor most a következő lépés: keress melót amennyit csak tudsz. Úgy oszd be az időt, hogy csak hazaérj, és ágyba ess.
Ez lefog téged foglalni úgy, hogy az első 1 hónap után nem fogsz tudni-nem lesz rá időd-hogy a fejed a múlton rágódjon.
Kb. 1 év kell ahhoz, hogy elkezdj talpraállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!