Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl rajta?
Egyszercsak minden szó nélkül eltűnt, de a barátai elől is. Sajnos nem találok helyette másikat, mindenkiben őt keresem, ami a környezetemben még nehezebb (a Nickelbacken kívül nem sok minden kifogásolnivalója volt az én részemről, sok embert talán az őrületbe kergetett volna az anti-alkoholizmusával, ágyban meg nem tudom, miket csinált).
Megpróbáltam utánanyomozni, mindenféle siker nélkül, pedig olyan szinten csináltam, hogy az talán belefért volna a zaklatás körébe (amúgy ilyen téren nem vagyok teljesen őrült, de talán ragaszkodóbb vagyok a kelleténél a családom miatt).
21/F
Ha eltűnt, úgy kell neki.
Nyilván nem akar veled foglalkozni, Te se foglalkozz vele.
Úgy tűnt el, hogy minden kapcsolatott megszakított egyik napról a másikra, mindenféle előzmény nélkül.
Nem volt semmiféle kapcsolat köztünk, inkább barátság, de nekem ő több volt (meg talán neki én is, az egyik barátja az nagyon pikkel rám, de nem biztos, hogy ezért).
Mit csináltál? Mert ilyet két okból lép egy nő:
Vagy azért mert nem akarja hogy lásd a mérhetetlen fájdalmát, vagy azért mert annyira dühös rád, és inkább nem akar cirkuszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!