Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban bejönnék a lányoknak ha cigiznék és innák ezerrel?
Mindig azt hallom hogy a lányok a rosszfiúkra buknak
A "rosszfiú" azt takarja hogy isznak cigiznek drgoznak?
Nagyobb esélyem lenne ha én is "rosszfiú" lennék?
(amúgy egyiket se csinálom)
15/f
17: De láttam már normális lányt, nem is egyet, de nem egy esetről tudok, ahol a lány azért kacsintott félre, mert a pasija túl rendes volt vele, ő meg lefeküdt egy "rosszfiúval".
Most is amúgy az észérvek jönnek, hogy persze mindenkinek a rendes pasi kell. Igen, írtam is, hogy az eszükkel tudják a lányok, hogy nekik rendes férfi kellene, de amikor megjelenik a "rosszfiú", az észérvek csődöt mondanak, és jöhet az ágyjelenet. Ezzel alapból nincs semmi probléma, hiszen ezt diktálják az ösztönök. A probléma azzal van, hogy utána a lányok többsége elkezdi a kifogásokat keresni, azért, hogy megnyugtassa magát, hogy ő nem olyan, és még véletlenül sem ismerik el, hogy ösztönösen vonzódnak a "rosszfiúkhoz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!