Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban bejönnék a lányoknak ha cigiznék és innák ezerrel?
Mindig azt hallom hogy a lányok a rosszfiúkra buknak
A "rosszfiú" azt takarja hogy isznak cigiznek drgoznak?
Nagyobb esélyem lenne ha én is "rosszfiú" lennék?
(amúgy egyiket se csinálom)
15/f
nekem senki nem jönne be jobban, föleg, hogy én pl a cigifüstöt nem bírom (rosszul leszek töle)
az ivással nincs bajom, ha csak havi 2-3szor (és nem kéne mindig full részegre leinnia magát)
15/l
Én személy szerint ha innál ezerrel össze sem jönnék veled, a cigifüstöt útálom, drogos emberrel nem kínlódnék...
De hát ha neked party ribik kellenek, akkor tedd tönkre magad.
Értsétek már meg hogy nem kellenek "party ribik"!!!!!!!!
Egy okos kedves vicces megértő lány kéne aki magamért szeret
Én 15 éves lány vagyok.
Nekem volt egy barátom, aki ivott és cigizett.
Hát figyelj, nem azért de...nem szívesen csókoltam meg.
Visszagondolva örülök hogy szakított velem, mert utálom ha valaki iszik és cigizik.
Most van egy másik barátom, aki nem iszik, nem cigizik és nem csavarog össze-vissza.
Mit ne mondjak...még jobban szeretem emiatt :)
Azt hogy a lányok a rossz fiúkra buknak...nem azt takarja hogy inni meg cigizni kell.
Hát...én a rossz fiúságot inkább az ágyba érteném.
Okééé még szűz vagyok! Nem azt kell ezalatt érteni hogy azt szeretem ha mindenki jól meg....* :D
Hanem ha nem az a beszari, aki nem mer hozzám nyúlni. Én rosszfiúság alatt ezt értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!