Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Köztem (16) és egy 32 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztem (16) és egy 32 éves férfi között alakulhat ki boldog kapcsolat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Most nem, de par ev mulva siman.
2013. jan. 25. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy a korkülönbség, főleg, hogy még csak 16 vagy. :/
2013. jan. 25. 17:36
 3/11 anonim ***** válasza:
most nem , pár év múlva pedig majd belátod milyen szerencsétlen egy manusz, akkor meg már nem fogod akarni, ördögi kör
2013. jan. 25. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Miert? A kis hableany peldaul 15 eves volt, amikor Andersen megolte, megis jol elvolt a herceggel.
2013. jan. 25. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
ennek a 32 éves férfinak véletlenül nincs barátnője/felesége? én most épp egy ilyen helyzetbe vagyok én 18 ő 35 és van felesége de ő nem tudja h én tudom... kicsit közeli kapcsolatunk van szex nem volt még! de nem is lesz nem adom magam neki oda... inkább kicsinálom hogy képzeli ezt hogy hazudozik és becsap?-.-
2013. jan. 25. 17:39
 6/11 anonim ***** válasza:
NEM
2013. jan. 25. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jan. 25. 17:40
 8/11 A kérdező kommentje:
nincs neki:D ez 100% és olyan mint egy nagy gyerek:)
2013. jan. 25. 17:40
 9/11 KMJ ***** válasza:
Valószínűleg sokat változol a közeljövőben, szóval tartósságra kicsi az esély.
2013. jan. 25. 17:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán igen, van rá példa. Ismerek ilyen boldog házaspárt, akik ebben a konfigurációban jöttek össze. Nagyon szép pár, a lány boldog, hogy egy érett, nagyszerű férfit talált, a férje pedig azért boldog, mert olyan lányt talált, akit nem gyötörtek meg a kamaszévek és az utána következő évek, az azokban megélt csalódások, amelyek egyébként rengeteg későbbi konfliktus alapjai tudnak lenni, bár nem feltétlenül, ez is függ attól, hogy hogyan dolgozzuk fel azokat az élményeket: megkeményít minket és reakcióssá tesz vagy csak tapasztaltabbá, jobb emberismerővé.

De ehhez nagyon érettnek kell lenned, és érzelmileg stabilnak, ami nem lehetetlen, csak nagyon ritka (szülői-családi háttértől függ).

Nem rizikómentes...

2013. jan. 25. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!