Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem ra elmondja az igazsagot?
Nyaron elutaztam 3 hetre bnommel 1 eve vagyunk egyutt eddig ugy tunt nagyon szeretjuk egymast.
mielott elmentem bealittotam az msnjet hogy naplozzon egy mappaas most hazajottem atkuldtem oket az en gepemre elolvastma itthon. es egy bulitt tervezett meg a votl baratjaval jot beszelgettek meg minden. utana elis ment hozajuk es ott votl sokaig. elmondtam neki tudom az igazsagot de azt mondtam ugy tom h hallotam es vallja be de o nem akarja bevallani azt mondja csak 2 szot beszeltek amikor tisztan irja bnojenek ott votl nala
sot meg aztis hogy masik msnbe beszelgetnek amibe beleptem es tenyleg beszeltek azon de eztis tagadja h egyaltalan nem. mi as velemnyetek??? mit tehetnek?? koszi
A csajod nem csinált nagyobb görénységet mint te...Nekem tuti nem kellene egy ilyen ellenőrizgetős pasi.
Sz.tem meg ne mutasd neki, mert a végén pofára esel és kivág.
Inkább húzd meg magad. Bár ezt a tulajdonságod úgy sem tudod levetkőzni, újra meg fogod csinálni, előbb utóbb a csajod is rájön, és akkor szopcsi lesz.
Akkor most mi a kérdés? Bizalom nincs, hazugság van. Akkor mit vergődtök? Egyik jobbra, másik balra.És igenis de! Az lehet, hogy a csajod kamukázik, de te sem vagy különb a nyomozgatásoddal.
Te nem próbálod hülyére venni a csajod azzal, hogy itt hallottam meg ott hallottam? Dehogy nem.
Egyik kutya másik...
Imádom azért az ilyen kérdéseket :D
Megvan, hogy mi a jó válasz.
Csak ezután csillagozd a végére mit akarsz hallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!