Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom állandóan velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan velem akar lenni. Mit csináljak, hogy felfogja végre, hogy nekem kell egy kis szabadság is?

Figyelt kérdés
Már a barátaim is szóltak, hogy hanyagolom őket... Többször is mondtam a barátomnak, hogy kevesebbet kéne találkoznunk, mert így egyszerűen nincs időm másra. Ilyenkor egy darabig hisztizik, végül megállapodunk, hogy kevesebbet fogunk találkozni. De másnap ugyanúgy hívogat, hogy tudunk-e találkozni... ha meg nemet mondok, megsértődik.

2013. jan. 25. 15:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy nem szeretem? Nagyon is szeretem, és nem akarok vele szakítani, főleg nem emiatt, csak szeretném, ha végre jutnánk valamire ezzel kapcsolatban, mert nem akarok több vitát emiatt. Ne úgy képzeljétek el ezt az egészet hogy én soha nem akarok vele lenni, és folyton csak hisztizek, ha találkozni akar. Fél éve járunk, és egész idő alatt csak 2-3 nap volt, amikor nem láttuk egymást. Lehet velem van a baj, mert az előző kapcsolataim alatt azért volt magánéletem, nem találkoztunk minden nap, és ezért szokatlan.

Amennyire tudom, minden rendben van a családjával. Egyébként 19 vagyok, ő pedig 20.

2013. jan. 25. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Mintha csak magamat olvasnám. A kor is hasonló, a körülmények is, az előélet, a probléma is. Nálunk is épp fasírt van emiatt, fogalmam sincs, mihez kezdjek, egyelőre egyedül maradtam, hogy gondolkodjak, de én is nagyon szeretem őt, pont ezért nehéz. Ötletem nekem sincs, csak gondoltam jólesik, ha tudod, hogy van sorstárs. :)
2013. jan. 26. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Én megértem, hogy nem akarsz állandóan vele lenni. Én is igényelem a magányt, pedig imádtam nővel lenni. Volt egy csajom, aki nagyon sűrűn, minden nap velem akart lenni, de én megmondtam neki, hogy ez nekem nem pálya. Megértette, de azért volt, hogy felhívott olyankor is, amikor egyedül akartam lenni, vagy más dolgom volt, ilyenkor megmondtam neki hogy nem. Nyavalygott, de nem engedtem. Kérlelhetetlennek kell lenni és keménynek, beszéld meg vele, hogy minden második vagy harmadik nap talizzatok csak. De határozott legyél, ne törődj vele, ha megsértődik! Lehet, hogy nehéz, de csak így működik, és jogod van ragaszkodni a saját szabadidődhöz, ha igényed van rá.
2013. márc. 9. 14:12
 14/14 anonim válasza:
Nálunk meg forditva van én akarok mindig vele lenni ö meg nem...
2023. dec. 22. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!