Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Egyszerűen kiégtem! "?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit jelent ez???Hosszú évek után közli velem a párom,elege van mindenből,és hogy kiégett.2 hete csak kerülget,nem szól hozzám,csak ha nagyon muszály,s azt mondja,nem velem van baja.KIcsit nehéz ezt elhinni!Segítsetek!Szeretem!2009. szept. 1. 10:58
1/7 anonim válasza:
segitek: nem muszály, hanem muszáJ!!!!
2/7 anonim válasza:
A "segitek" meg segÍtek, nagyokos.
Én úgy érzem, hogy nem akar megbántani, és nem mondja, hogy veled van a baja. Szerintem jobb lenne, ha leülnétek és kényszerítenéd, hogy beszéljétek meg, hogy mégis mi van. Mi úgysem tudjuk megoldani helyettetek.
3/7 anonim válasza:
kiégtem: elegem van, meguntam, már rég nincs meg a lángoló szerelem. nekem is mondták már. Barátként elváltunk, pedig én is szerettem.
4/7 A kérdező kommentje:
De ari vagy drága!Ezt azért remélem helyesen írtam le!Köszi,hogy így együtt érzel velem!
2009. szept. 1. 11:36
5/7 A kérdező kommentje:
Nem megoldást várok,csak pl. tapasztalatokat ezzel kapcsolatban
2009. szept. 1. 11:40
6/7 anonim válasza:
pszichológus kell, az látott már néhány burnoutot.
7/7 anonim válasza:
Hidd el ha most azonnal belépne az életébe egy vonzó új csinos csaj megint alig bírna a gatyájával, legszívesebben óránként megrakná. Attól tartok valóban az van hogy szimplán már nincs semmi érzelmi vonzódás irántad és nem indul be rád, ezért nem közeledik. vagy rettentően le van terhelve a melóhelyén, volt időszak amikor hetekig én se tudtam még csak rágondolni se hogy jajj de jó lenne kettyinteni hát még akár csinálni annyira szar melóm volt. De ez meglátszik máson is, pl nem szól semmit, későn ér haza megkajál lefürdik aztán beleszédül az ágyba. Ha ez nincs meg szóval éli a hétköznapokat de elhidegült akkor szimplán van valak más szeretője vagy legalábbis téged már nem szeret. Hát jahh egy pasit meg is kell tudni tartani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!