Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak mind azt hangoztatják, hogy a természetes lányok jönnek be nekik, közben mégis a plazacicákra buknak?
Másik kategóriában feltettek egy kérdést, hogy mi a véleménye a pasiknak a műkörömről. A válaszolok egy véleményen voltak, hogy mennyire gusztustalan a műköröm, és hogy a természetes lányokat szeretik.
De most konkrét példát írok. Az osztályomban a lányokat nézem, a fele átlagos ruhákban jár, semennyire vagy csak minimálisan sminkeli magát. Szóval ők a természetes lányok csoportja. Míg másik csoportba azok a lányok, akik többet töltenek tükör előtt mint könyv fölött. Vagyis műköröm, póthaj, erős smink. Persze mindkét csoportban van okos leányzó és rettenetesen buta is. De összességében, a természetes lányokból (11 ember) 2-nek van pasija, míg a másik csoportból (9 ember) 8-nak van. De ez szinte mindenhol így van, hogy a visszafogottabb lányokra kevésbé mozdulnak.
Akkor most akik azt írják, hogy a természetességet szeretik, azok csak elviekben gondolják ezt?
Plázacicák szebbek.
Az, hogy természetes szépség, nekem azt jelenti, hogy bajsza van, és szőrös a lába.
Ha nem vagy igényes, ne csodálkozz, ha nincs pasid.
A normális lányok körülményesek, értékesek és ezt tudják is.
A műnőkkel meg simán lehet kötelezettségek, problémák, egorombolás nélkül dugni egy jót, mert más értékük úgysincs.
Én meg érezhetem magam értéktelennek mert nem kellek se kapcsolatra se szexre pedig ronda sem vagyok.
21/N
Elsőként arra a válaszra szeretnék reagálni:
"Miért van az, hogy a nők mind azt hangoztatják, hogy a normális pasik jönnek be nekik, közben mégis a bunkó köcsögökre buknak?"
Nem, nem buknak a bunkó köcsögökre. Amelyik lány mégis ilyen, az azért lehet, mert:
- a pasi gazdag és a csaj csak a pénzéért van vele,
- a pasi "menő" és a csaj is szeretne az lenni,
- annyira szerelmes, hogy nem látja, hogy milyen a pasi valójában
Aztán, ahogy olvastam, úgy vettem észre, hogy mást jelent néhány embernek a plázacica és a természetes lány fogalma.
Tehát ő plázacica:
Ő természetes lány:
Azért van ez, mert a természetesen szép lányok tetszenek, csak olyan kell nekem, akinek a külseje és belseje is szép, de amikor meglátok egy pláza cicát, (akinek a szexuális értékek a fontosak, hiszen úgy öltözik, és próbálja azokra tenni a hangsúlyt,), akkor őt azért nézem meg nagyon, mert felkelti azt a szexuális vágyat, hogy meg akarjam őt ...-ni! De nem kéne egy életre, sőt, egy-két évre sem! Csak szex-re.
Úgyhogy inkább vissza dobom a kérdést: Mit szeretnétek lányok, mit vegyünk észre rajtatok? Vagy kérdezem inkább úgy: Hogyan vegyünk észre titeket? Melletek bámulva, és képzeletben már meg is d..-va titeket?
Ez csak őszinte gondolat.
És hazugság az a gondolat pár lány fejében, hogy "kiteszem a mellemet, vagy megmutatom a lábam a miniszoknyámban, hogy felfigyeljen rám valaki, és utána majd a természetes arcomat is megmutatom. Mert hiába halászol ilyen módszerrel, csak perverz célú halak állnak szóba veled.
Pl nem csodálkozom amikor előttem megy valaki testhez simuló leggings "nadrágban" és meg akarom markolni a fenekét. De semmi többet attól a lánytól! Csak szexet. Hiszen az ilyen ruhák nem takarnak semmit.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!