Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti élnétek párkapcsolatban egy ilyen lánnyal?
Például akinek több személyisége van. Mondjuk legjobb barátok vagytok és szerelmesek. És akkor van az egyik, akibe beleszerettél, a második akit szeretsz jóba vagy vele, a harmadik, aki nagyképű és ezt nem szereted, a negyedik, aki gonosz és dühöngő, az ötödik akit mindig pátyolgatni kell, a hatodik, aki egy szexmániás vadmacska, a hetedik aki állandóan nyugodt, a nyolcadik nagyon okos.
És mindenkit ismersz ezek közül. és ő meg annyira megbyzna benned, hogy elmondaná neked, hogy nincs egyedül és bemutatná neked a többieket, akikkel megismerkednél.
És persze milyen dologl lenne már azért elhagyni a párodat, mert többedmagával él együtt.
Na ne keverjük a dolgokat
A bipoláris az akinek a hangulata, érzései két szélsőség között ingadozik. (depressziós hetekig, majd átcsap mániás fázisba)
A többszörös személyiségzavar viszont nem képesség, azt kezeltetni kell. Főleg úgy h általában a személyiségek nincsenek tisztában egymással, és súlyos bajok is történhetnek egy ilyen emberrel. Ha skizoid zavara van a barátnődnek orvoshoz kell vinned súlyosan...
Nem tudom a csajod mit adott be neked, de az hogy neki van cuki hangulata, meg vadócabb hangulata az nem többszörös személyiség. (Anno én is viccelődtem azal, hogy nekem két énem van a rossz "Kassandra" és a jó "Kessi" de ez vicc volt, és sosem többszörös személyiség)
Kass, ugyan ezt magyarázom.
Kérdező:
Miért lennék érdekes?
Bocs "doki" nem láttam a válaszod...:D (én amúgy gyógyszerésznek tanulok)
Kérdező mégis miért lenne érdekes a hozzáállása? Ez az igazság,nézz utána pszichológiai könyvekben, neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!