Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A barátomról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátomról bebizonyosodott, hogy félig roma származású. Komoly kapcsolatról van szó, rég óta együtt vagyunk, nagyon szeretem, de sokak véleménye szerint egy ilyen hátterű emberrel nem lehet leélni egy életet, és plusz a gyerekek.

Figyelt kérdés
Szakítsak ezért?
2013. jan. 24. 16:50
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
kulonben milyen regota jartok
2013. jan. 24. 17:57
 22/32 anonim válasza:
???
2013. jan. 24. 17:57
 23/32 A kérdező kommentje:
Lassan két éve.
2013. jan. 24. 18:00
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Most mondhat neked bárki bármit, nyilván hülye lennél szakítani olyannal, akit szeretsz és nem is ajánlom, hogy megtedd. Majd később fogja ez magát megbosszulni, amikor egyszer a barátodból is kitörik a virtus. Ez genetikailag kódolt, olvasd csak el Jeszenszky prof. esszéjét. De ez a jövő problémája lesz, majd akkor foglalkozol vele.
2013. jan. 24. 18:03
 25/32 anonim ***** válasza:
33%

Ezt neked kell eldönteni… Én a ha a helyedben lennék biztos ,hogy nem szakítanék vele emiatt ,hisz ő nem tehet róla ,h kinek vagy minek született. Ő is ember ahogy bárki más csak a társadalom tesz különbségeket. A fehér ember szereti lehordani az olyat aki más mint ők. Tudom kicsit más a romák habitusa ,de ha ezt nézzük akkor minden ország embereire más szokás, habitus jellemző. Pl. : németek szigorúbbak, spanyolok olaszok szabadabbak, a magyarok meg olyan vegyesek mert nálunk elég „vegyes bazár” nép van. Persze mindenhol vannak kivételek a németekben is lehetnek bulis liberális emberkék és olaszban is lehet szigorú. Szóval ha a barátod rendes dolgozik és nem lop csal akkor szerintem nincs probléma. A rokonok hozott anyag azt senki nem tudja megválogatni, toleránsnak kell lenne hisz ez egy kapcsolatban fontos. Nos… szépen elrizsázgattam ,de nem vagyok a helyedben és ezt neked kell eldönteni. Nyilván oka van annak ,hogy kétségeid vannak és nem tudsz dönteni ,de a kapcsolatod legyen az elsődleges szempont ,mert ha működik hülyeség dobni a család miatt. A gyerek kérdéssel kapcsolatban meg csak annyit tudok mondani ,hogy gondolj arra ,hogy egyformán ártatlannak születik mindenki és csak neveltetés és családi minta kérdése ,h mi lesz a későbbiekben. A bőrszín meg semmit nem jelent mert ennyi erővel egy kreol bőrű is megszólhat egy hófehéret ,de nem teszi mert a genetikáról senki nem tehet.

Sok sikert!

egy 25 éves magyar lány

2013. jan. 24. 18:50
 26/32 anonim ***** válasza:
68%
Azért az elég nagy ferdítés, hogy a fehér ember szeret bőrszín alapján ítélni, hány esetben lehet hallani négerektől, cigányoktól gyűlöletbeszédet. Ilyen tekintetben nem kell különbséget tenni szerintem.
2013. jan. 24. 19:01
 27/32 anonim ***** válasza:
70%
Persze ilyet ők is mondanak/éreznek. Ez oda-vissza igaz! sajnos...
2013. jan. 24. 19:13
 28/32 A kérdező kommentje:
De a barátom tagadja...
2013. jan. 24. 21:52
 29/32 anonim ***** válasza:
Adj ásót a kezébe. Hisz a munka szabaddá tesz.
2013. jan. 24. 21:58
 30/32 anonim ***** válasza:

Mit tagad a barátod? Azt, hogy roma? Akkor mire gondolsz, amikor azt írod, hogy bebizonyosodott róla?

Nem szakítanék vele. Ha rendesen dolgozik, jól megvagytok, nem dobnék el egy kapcsolatot ezért.

2013. jan. 24. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!