Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátomról bebizonyosodott, hogy félig roma származású. Komoly kapcsolatról van szó, rég óta együtt vagyunk, nagyon szeretem, de sokak véleménye szerint egy ilyen hátterű emberrel nem lehet leélni egy életet, és plusz a gyerekek.
Figyelt kérdés
Szakítsak ezért?2013. jan. 24. 16:50
11/32 anonim válasza:
Szerintem ne szakíts vele. Érvelhetnék még, de te csak a véleményemet kérted, nem a roma-témához való hozzáállásomat.
12/32 anonim válasza:
#10: részben jogos, amit írsz, csak ugye valakinek a származása még nem jelenti azt, hogy ő (illetve a családja) az adott népcsoport klasszikus kultúrája és értékrendje szerint él.
13/32 anonim válasza:
Ez igaz, viszont ezzel mindig érdemes számolni, de ezért is írtam, hogy ha őt konkrétan már jól kiismerte, akkor nyilván képben van vele kapcsolatban.
14/32 A kérdező kommentje:
Egy kicsit barna a bőre, de ha nem mondják, nekem fel sem tűnt volna, hogy esetleg a származása miatt. Egyébként olyan mint én vagy ti, hibákkal, jó tulajdánságokkal. A család néhány tagján kissé meglátszik a virtus, gondolok itt arra, hogy szeretnek kis dolgokból felhajtást csinálni, verekedésre is került sor (majdnem). A barátomra nem tudok olyant mondani, hogy ezt meg azt csinálta, mert roma. Senki, semmilyen társaságban sem könyvelte el annak. Szerintem nem is tudják, gondolják. De ha komolyra fordul a dolog, engem zavarna a család. Apukám pedig azon van kiakadva, hogy majd az unoka barna bőrű lesz.
2013. jan. 24. 17:23
15/32 anonim válasza:
A legtöbb időt nem a családjával fogod eltölteni, hanem vele. Néha gondolom lesz közös ebéd v közös ünnepek, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor bele se kezdj. Te ismered a fiút, elég pozitívakat írtál róla, szerintem nem lesz gond.
17/32 A kérdező kommentje:
Na itt a gond. A gyerekek...
2013. jan. 24. 17:41
18/32 A kérdező kommentje:
A barátomról derült ki, tehát lány vagyok.
2013. jan. 24. 17:42
19/32 anonim válasza:
Kicsit barna a bőre... másnak meg kék a szeme és szőke a haja, ez olyan. Ha neked ez a mérvadó, akkor igen, hagyd meg olyannak, akinek ez nem szempont.
Az, hogy kis dolgokból is képes a családja nagy ügyet csinálni, nem feltétlen a roma származás bizonyítéka. Ismerek én olyan "fehér" családot, ahol a férj rendszeresen veri az asszonyt, a gyerek drogozik, többször volt rendőrési ügyük... pedig ők nem romák.
Te kiragadtál egyetlen egy dolgot - a roma származását - és most mindent ezzel akarsz megmagyarázni. Nagyon rossz hozzáállás.
20/32 anonim válasza:
a baratod felig roma te meg magyar ugy hogy a gyerekek elmeletileg meg feherebbek lesznek mint az apjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!